1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2013 19:09

Μπερέτη και Αρμενιάκου έκαναν την έκπληξη στο The Wall

Με ρεκόρ συμμετοχών και θεατών (50 ομάδες, εκ των οποίων 18 γυναικών, 24 μικτού και 20 ανδρών) - τουρνουά 2 κατηγοριών (open και amateur) - 28 ώρες παιχνίδι σε 2 γήπεδα και περισσότερους από 50 αγώνες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3rd DONNA VALENTE beachvolleytraining tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης σε συνεργασία με τον πρωταθλητή Ελλάδας Παύλο Μπελιγράτη στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Στο τουρνουά των γυναικών ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το δίδυμο Μπερέτη/Αρμενιάκου που νίκησαν στο τελικό με 2-0 σετ τις Μαίρη Νινιού και Ελενα Λεκατσά και κατέκτησαν την 1η θέση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελευθερία Μπερέτη και η Αγάπη Αρμενιάκου θα μας εκπροσωπήσουν στην Ολυμπιάδα Κωφών που θα γίνει το καλοκαίρι.

Στο τουρνουά του Μικτού η Σοφία Ιωακειμίδου με τον Δημήτρη Κουρεμένο νίκησαν στο τελικό με 2-1 σετ μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα την Νάντια Ζαμπιάκη και τον Γιάννη Ζαμπιάκη.

Στο τουρνουά των ανδρών ο Γιώργος Πανουργιάς με τον Μιχάλη Κόκκινο κέρδισαν τους Γιώργο Δαρεμά και Δημήτρη Καλανιώτη με 2-0 σετ.

Οι νικητές κέρδισαν βιολογικά καλλυντικά της εταιρίας DONNA VALENTE η οποία είναι ο βασικός χορηγός του τουρνουά και τις απονομές έκανε ο κ. Μάριος Δρακούλης, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας.

Αθλητές, αθλήτριες και διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για το ¨4th beachvolleytraining tournament¨ στις 12 Μαίου στο The wall.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ