Εκτυπώστε τη σελίδα
12-12-2018 15:23

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά απο το Anima Club

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπίτς βολεϊ, διοργανώνει την Κυριακή 16/12 στις εγκαταστάσεις του στην Ανάβυσσο, το Anima Club και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή και να αποχαιρετήσουν το 2018, μέσα από μονομαχίες πάνω στην άμμο. Πιο αναλυτικά:

«Το 5ο τουρνουά της σειράς αλλά και το τελευταίο για το 2018 έχοντας χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από το Anima Beach Academy by Beligratis στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο!!

  Υπενθυμίζουμε πως 3ήμερες διανυκτερεύσεις σε αρχοντικό σπίτι στον Άγιο Ρωμανό της ΤΗΝΟΥ και στα πολύ όμορφα και παραδοσιακά δωμάτια του DORA’S STUDIOS & APARTMENTS στον Μέγα Γιαλό στην πανέμορφη Σύρο, αλλά και εντυπωσιακά ρολόγια της ρολόγια U.S POLO ASSN από TIMELINE.GR της εταιρίας ΜΠΕΛΣΗ Ο.Ε. περιμένουν τους αθλητές που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. 

Πολλά τα δώρα του χριστουγεννιάτικου τουρνουά από το SOMA THERAPY & SPA στο Λαγονήσι που προσφέρει δύο θεραπευτικά μασάζ, από το φυσικοθεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ στο Ελληνικό που προσφέρει από μία φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και μία συνεδρία με προηγμένα μέσα φυσιοθεραπείας PiezoWave & Hilterapia σε όλους τους νικητές, από την εταιρία ένδυσης στην Ανάβυσσο STAMPA BY ANASTASIA που δωρίζει πανέμορφα μπλουζάκια, από την εταιρεία SPOR_TECH αθλητικά ρούχα και από το φαρμακείο SMILE PHARMACY στην Άνω Γλυφάδα διάφορα καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Επίσης, δύο τυχεροί κατόπιν κλήρωσης θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 50€ για φαγητό στο εστιατόριο με ελληνική μοντέρνα κουζίνα στην Ν.Ερυθραία ZAATAR και μία δωροεπιταγή 40€ από το εστιατόριο με θαλασσινά ΨΑΡΟΥ στην Γλυφάδα και τη Σαρωνίδα.  Κοντά μας και οι υπόλοιποι υποστηρικτές της σειράς Beach City League Πολλά το σαλόνι ομορφιάς BEAUTY LOFT BY MARY O’ η εταιρία χειροποίητων αναψυκτικών B-FRESH, η, το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό FITNESSVIBE, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOHALL στην Αθήνα και η εταιρία UMBRO. 

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με εορταστική διάθεση να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα αλλά και να αποχαιρετίσουμε το 2018 με το τελευταίο για τη χρονιά τουρνουά κάνοντας αυτό που αγαπάμε πολύ…να παίζουμε beachvolley!!Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 6944385031 και 6974453287.» 

Σχετικά άρθρα