Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2013 13:16

Δύο Κινέζες θριαμβεύτριες στην ...άμμο της Ασίας

Στο Halong του Βιετνάμ διεξήχθη το Ασιατικό πρωτάθλημα, το οποίο και κατέκτησε η μία από τις δύο Κινέζικες ομάδες που συμμετείχαν. Το χρυσό μετάλλιο πήγε σε Κινέζικα χέρια μετά από τον μεγάλο τελικό της Κυριακής όπου οι Κινέζες Jin Jieqiong και Miao Chenchen νίκησαν με 2-0 (21-18, 21-9) σετ τις Tenpaksee Usa και Sannok Jarunee  από την Ταιλάνδη.
Ο τελικός πήγε εύκολα στις Κινέζες, σε μόλις 32 λεπτά παιχνιδιού. Οι πρωταθλήτριες του Κινεζικού Μπιτς-βόλεϊ, από την Σαγκάη δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα παρότι  αντιμετώπισαν ένα έμπειρο ζευγάρι όπως αυτό των Tenpaksee Usa και Sannok Jarunee.

Το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης κατέληξε στην δεύτερη ομάδα της Κίνας και πιο συγκεκριμένα στις Huang Chunmei και Li Ying μετά και την επικράτησή τους με 2-0 (21-19, 21-19) επί των Jordan και Justine Mowen από την Αυστραλία.

Η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

1.      Jin Jieqiong και Miao Chenchen (CHN)

2.      Tenpaksee Usa και Sannok Jarunee  (THA)

3.      Huang Chunmei και Li Ying (CHN)

4.      Jordan και Justine Mowen (AUS)

5.      Tanaka Shinako και Ishida Angela (JPN)

6.      Artacho Mariafe και Ngauamo Jessyka (AUS)

7.      Khantarak Kija και Laosaengsa (THA)

8.      Urata Keiko και Suzuki Chiyo (JPN)

9.      Phan Thi Cam Hong και Huynh Do Hong Loan (VIE)

10.   Tran Cam Thi και Mai Thi Koa (VIE)

11.   Tilley και Shaunna Polley (NZL)

12.   Chan Chau Wing και Wong Wai Fong (HKG)

 

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Εκπληκτική Πολωνία λύγισε 3-2 τη Βραζιλία και "φουλάρει" για τρίτο χρυσό (vid)

    H Πολωνία  με την φοβερή βοήθεια 12 χιλάδων οπαδών της στο Κατοβίτσε προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος με 3-2 (23-25, 28-18, 25-20, 21-25, 15-12) επί της Βραζιλίας η οποία είχε να χάσει σε ημιτελικό απο το 2002! Ηταν η τρίτη μυθική πρόκριση των γηπεδούχων στον τελικό του συγκκεκριμένου τουρνουά οπου θα διεκδικήσει το αντίστοιχο χρυσό κόντρα στον νικητή Ιταλίας-Σλοβενίας. Ο σούπερ ημι-τελικός κρίθηκε στο 12-12 του τάι μπρεικ, όταν ένα καρφί του Λεάλ στο φιλέ, μια επίθεση του Σλίβκα και ένα μπλοκ στον Ουάλας διαμόρφωσαν το τελικό 15-12.

  • Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Λάϊος
    Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος Γιάννης Λάϊος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της κυπριακής ομάδας .
  • Άψογοι Ζάιτσεφ και Χουαντορένα (video)
    Μπορεί πριν από ένα μικρό διάστημα η Ιταλία να αντιμετώπιζε προβλήματα και κάποιοι παίκτες να αποχώρησαν, όπως είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης κι αυτό το απέδειξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 
  • Το σήκωσε στην Σμύρνη η Ουγγαρία
    Ανάμεσα σε πάνω από 4000 Τούρκους  και με κορυφαία την Σάντορ με 19 πόντους, η Ουγγαρία πανηγύρισε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Λιγκ, νικώντας την οικοδέσποινα στο «χρυσό σετ».
  • Τρέξε Ματ, τρέξε (video)
     Ο Τέιλορ Σάντερ μάλλον νόμιζε ότι ο Ματ Άντερσον είναι ο…Σούπερμαν. Είναι σίγουρα ένας Σούπερμαν στο βόλεϊ, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.