1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2018 16:52

Beachvolley και ενδυνάμωση γίνονται ένα για ένα τουρνουά

Το Anima Beach Academy by Beligratis σε συνεργασία με το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό Fitness Vibe που βρίσκεται στην Καλλιθέα διοργανώνουν αυτή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου τουρνουά beachvolley για την κατηγορία mixed open!
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των μηχανημάτων του Fitness Vibe δωρεάν!

Τα μηχανήματα με παλμό προσφέρουν γυμναστική ενδυνάμωσης εξειδικευμένα για αθλητές και για όλο το σώμα ταυτόχρονα, ενεργοποιώντας πάνω από 650 μυς γυμνάζοντας τις μυϊκές ίνες σε βάθος. Εξασφαλίζει τη μέγιστη ενδυνάμωση με απόλυτη ασφάλεια μέσα σε 20’ και μόνο μια φορά την εβδομάδα, χωρίς σκελετική καταπόνηση καθώς επίσης ανακουφίζει από πιθανούς πόνους. Ιδανική άσκηση για τους αθλητές του beachvolley!

Το τουρνουά θα διεξαχθεί για την κατηγορία μεικτού open με σύστημα ομίλων, δύο νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie-break στους 11. Ώρα τεχνική σύσκεψης στις 10:30πμ.

Σας περιμένουμε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία να συνδυάσετε το αγαπημένο μας άθλημα το beachvolley με την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει το κέντρο ενδυνάμωσης αποκλειστικά με παλμό Fitness Vibe!

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6944385031, 6945547495 και 6974453287.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ