Εκτυπώστε τη σελίδα
25-04-2013 00:59

Στην Κίνα το πρώτο σέρβις του 1oυ όπεν της FIVB (livestreaming)

Από το Φούτζου της Κίνας θα κάνει πρεμιέρα η παγκόσμια ομοσπονδία βόλεϊ (FIVB) τις διοργανώσεις της για τα Όπεν μπιτς βόλεϊ τουρνουά 2013.

Η πρωτεύουσα της επαρχίας Φουτζιάν θα φιλοξενήσει από 23 ως 28 Απριλίου τα τουρνουά ανδρών και γυναικών.

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πόλη θα φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση, μετά την επιτυχημένη περσινή φιλοξενία του Continental Cup 2012 τον Ιούνιο 2012, με την Αυστραλία να κατακτά την κορυφή στις γυναίκες και την Ιαπωνία στους άνδρες.

Πρόκειται για την έβδομη πόλη της Κίνας που θα φιλοξενήσει μια σπουδαία διοργάνωση μετά τις Σανγκάη, Πεκίνο, Νταλιάν, Λιανουανγκάνγκ, Μάομινγκ, Σάνια.

Εκτός από το Όπεν του Φούτζοου, η Κίνα θα φιλοξενήσει το 2013 ακόμα δύο σπουδαίες διοργανώσεις. Το Γκραν Σλαμ της Σανγκάης (30/4 - 5/5) και το Γκραν Σλαμ του Πεκίνου (2-6/10).

Σύμφωνα με τη νέα στρατηγική της FIVB οι διοργανώσεις Όπεν δεν θα περιλαμβάνονται στην παγκόσμια περιοδία της ομοσπονδίας έτσι ώστε να δίνονται δυνατότητες στους αθλητές για ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αγώνων.

Επίσης πλέον από φέτος οι διοργανώσεις Όπεν, Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Γκραν Σλαμ μπιτς βόλεϊ θα έχουν κοινό σύστημα διεξαγωγής, θα περιλαμβάνουν ομίλους και θα έχουν νοκ άουτ γύρους αγώνων.

Μπορείτε από το volleynews.gr, μέσω του laola1.tv, να παρακολουθείτε ζωντανά τους αγώνες, αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης να βλέπετε τα αποτελέσματα και τις κατατάξεις.

Αποτελέσματα - πρόγραμμα Γυναικών: ΕΔΩ

Αποτελέσματα - πρόγραμμα Ανδρών: ΕΔΩ