Εκτυπώστε τη σελίδα
19-08-2018 18:04

Ο Παπαδογούλας πρώτος ρέφερι στον τελικό των World Tour Finals στο Αμβούργο

Οι Βραζιλιάνες Άγκαθα, Ντούντα είναι οι φετινές νικήτριες των τελικών του World Tour Finals 2018 που έγινε στο Αμβούργο, με την ελληνική παρουσία να μην λείπει, καθώς ο Μπάμπης Παπαδογούλας ήταν ο πρώτος διαιτητής του τελικού. 
Ο Λαρισαίος ρέφερι επιβεβαίωσε για ένα ακόμη μεγάλο τουρνουά ότι βρίσκεται στην ελίτ της παγκόσμιας διαιτησίας. Επίσης, ήταν πρώτος διαιτητής και στον μικρό τελικό των ανδρών το Σάββατο.

Στον τελικό των γυναικών, οι Άγκαθα, Ντούντα νίκησαν στον τελικό με 2-0 (21-15, 21-19) σετ τις Τσέχες Ερμάνοβα, Σλούκοβα και μαζί με το χρυσό μετάλλιο, γέμισαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό και με 150 χιλιάδες δολλάρια.

Στους άνδρες, οι Νορβηγοί Μολ, Σόρουμ. επιβεβαίωσαν ότι είναι από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, κατακτώντας το τρίτο τους χρυσό μετάλλιο. Μετά την πρώτες θέσεις στα τουρνουά πέντε αστέρων στο Γκσταντ και στη Βιένη, κατέκτησαν την κορυφή και στο World Tour Finals στο Αμβούργο. Οι Μολ, Σόρουμ επίσης θα μοιραστούν το έπαθλο των 150 χιλιάδων δολλαρίων, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ.

Σχετικά άρθρα