Εκτυπώστε τη σελίδα
09-08-2018 21:56

Προκρίθηκαν στην οκτάδα στο τουρνουά της FIVB στο Λιχτενστάιν Μαναβή και Τσοπούλου

Την δεύτερη τους νίκη στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν πανηγύρισαν το απόγευμα της Πέμπτης Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου.
Η ελληνική ομάδα που πριν δύο εβδομάδες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, νίκησε και το δεύτερο της παιχνίδι στον όμιλο και με το 2-0 (21-16, 21-17) σετ επί των Γουίλερ, Ντάικστρα από τις ΗΠΑ προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά ενός αστεριού της FIVB.

Δήμητρα και Κωνσταντίνα έχουν ήδη εξασφαλίσει την 5η θέση στη διοργάνωση και τον αντίπαλό τους στον δρόμο για τα ημιτελικά θα τον μάθουν το πρωί της Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

  • Μαναβή, Τσοπούλου: Πήραν την 17η θέση στη Ναντόγκ
    Την είσοδο τους στην β΄φάση του τουρνουά δύο αστέρων στην Ναντόγκ της Κίνας εξασφάλισαν η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή αλλά πλασαρίστηκαν τελικά στην 17η θέση μαζί με τις Αυστραλές Κένταλ Γουέιλερ.
  • Δεύτερη ευκαιρία για Τσοπούλου, Μαναβή στο ταμπλό της Ναντόνγκ
    Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή γνώρισαν την ήττα στο τάι μπρέικ από τις γιαπωνέζες Χίρο, Σαγκαγκούτσι και θα έχουν δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης μέσω του μικρού τελικού του D ομίλου στο τουρνουά δύο αστέρων που γίνεται στη Ναντόνγκ της Κίνας.
  • Προκρίθηκαν στο ταμπλό της Ναντόνγκ οι Τσοπούλου, Μαναβή
    Μεγάλη επιτυχία για τις Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Δήμητρα Μαναβή που κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά δύο αστέρων που γίνεται στη Ναντόνγκ της Κίνας.
  • Αναχώρησαν για την Κίνα Μαναβή, Τσοπούλου
    Για την πόλη Ναντόνγκ στην Κίνα αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής (26/5) οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά δύο αστεριών της FIVB (30/05-2/06).
  • Στην 13η θέση και 90 βαθμοί στην Σλοβενία για Μαναβή, Τσοπούλου
    Με την 13η θέση και 90 βαθμούς στις αποσκευές τους, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη από την Λιουμπλιάνα. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας συμμετείχαν στο τουρνουά ενός αστεριού της FIVB στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας και ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους απευθείας από τους ομίλους.