Εκτυπώστε τη σελίδα
08-08-2018 11:32

Γούρμος και Ραβονίκου νικητές στο φινάλε των τουρνουά Φρέντι Μπρουκς

Ολοκληρώθηκε το τελευταίο τουρνουά της σειράς Beach Volleyball Tournament 2018 by Freddy Brooks, που διεξήχθη στο σαββατοκύριακο 4-5 Αυγούστου 2018 στο LEBUA Seaside Bar στην παραλία των Ν. Επιβατών της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα τουρνουά όπου μας τίμησε με την παρουσία του ο πρωταθλητής του beach volley, Δημήτρης Νιώπας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, στον τελικό των ανδρών οι Ραβονίκου Πέτρος και Γκόνος Μιχάλης τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Γούρμο Κωνσταντίνο και Ραβονίκου Ραφαήλ….με τους δεύτερους να επικρατούν στο τάι μπρέικ (13-21, 21-10, 11-15) και να κατακτούν την πρώτη θέση. Στις γυναίκες, οι Σάρα Δημητριάδου και η Φωτεινή Πανταζή πήραν το χρυσό μετάλλιο καθώς στον τελικό κέρδισαν την Ευαγγελία Γιαλαντζή και την Ηλιάνη Μενεξέ με 2-0 σετ (21-5, 21-11).

Κατά τη διάρκεια των απονομών που έγιναν μετά το καθιερωμένο Latin Party στο χώρο του LEBUA Seaside Bar, βραβεύτηκαν οι αθλητές με τις περισσότερες συμμετοχές Δέσποινα Παπαδοπούλου και Παναγιώτης Βογιατζόγλου, καθώς επίσης και οι MVP των τουρνουά Ελένη Παπαδοπούλου και Κωνσταντίνος Γούρμος Τις απονομές έκανε ο διευθυντής της εταιρίας ΒΙΚΟΣ, κ. Παπαγρηγορίου Κυριάκος, ο υπεύθυνος marketing της AMSTEL Βογιατζόγλου Λάζαρος, ο ιδιοκτήτης του LEBUA Seaside Bar Στρατίκης Θεόδωρος, ο πρόεδρος του El Bandana beach Volley Club κ. Βιολάρης Στάμος, και ο διοργανωτής του τουρνουά και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Βόλει ΚΡΟΝΟΣ Freddy Brooks. Ευχαριστούμε την εταιρία ΒΙΚΟΣ, η οποία φρόντισε να ξεδιψάσει τους αθλητές, προσφέροντας νερό και COOL-Tea στα τουρνουά, όπως επίσης και την εταιρία AMSTEL που προσέφερε Amstel Radler στους θεατές. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους χορηγούς που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν μαζί μας….πρόκειται για το ζαχαροπλαστείο ΣΟΥΔΑΚΙ, την OPTIKON EXPRESS, το Cafe Bar “THE SMALL” και το VOLLEYSTORE. Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι με πολλές εκπλήξεις!