Εκτυπώστε τη σελίδα
04-08-2018 19:02

Από τη Ρόδο στις Ράχες για το Κ19 Juniors Final

Αθλητές με ταλέντο που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον παίρνουν μέρος στο Κ19 Juniors Final στον Πολυχώρο Nisi. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και η θέληση διάκριση είναι φανερή στα μάτια των συμμετεχόντων.
Πρωτοεμφανιζόμενοι στα πανελλήνια πρωταθλήματα junior είναι και οι δύο ομάδες από τη Ρόδο, οι οποίες προκρίθηκαν μέσω των Regionals της τοπικής επιτροπής Δωδεκανήσων. Ο λόγος για τις Φαμπιόλα Τερζίου, Ιωάννα Αθανασίου στις νεάνιδες και οι Σεβαστός Φιλίππου, Αντώνης Χατζηγεωργίου στους έφηβους. Αμφότεροι, αγωνίζονται στη σάλα και στην ομάδα της Τελχινίδας.

Οι Τερζίου, Αθανασίου με δύο νίκες στον όμιλό τους πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην τετράδα και μέχρι στιγμής με δύο νίκες είμαστε ικανοποιημένες. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...» τονίζει στο volleyball.gr η 17χρονη Φαμπιόλα Τερζίου η οποία έδειξε την προτίμησή της στην άμμο απ'ότι στη σάλα και στοχεύει στο να πάρει δίπλωμα προπονητικής στο beach volley.

Η... μικρή της ομάδας Ιωάννα Αθανασίου (γεννημένη το 2002) που θέλει να σπουδάσει ιατρική αναφέρθηκε στη διοργάνωση στην παραλία Ραχών και στον Πολυχώρο Nisi. «Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και πολλές ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Έχουμε προπονηθεί καλά με την συμπαίκτριά μου και πιστεύω θα τα πάμε καλά με στόχο το βάθρο».

Στους έφηβους, Φιλίππου και Χατζηγεωργίου δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση και με δύο ήττες αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, κερδίζοντας εμπειρίες στην πρώτη τους παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Θέλω να ασχοληθώ με το beach volley επαγγελματικά και φέτος κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό. Είμαι όμως διατεθειμένος να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω» τονίζει ο 16χρονος Σεβαστός Φιλίππου που θέλει να σπουδάσει στην Αθήνα στη σχολή γυμναστικής ακαδημίας.

Ο Αντώνης Χατζηγεωργίου στην ερώτηση σάλα ή άμμος έδειξε προτίμηση στη σάλα. Ο 17χρονος πασαδόρος που στοχεύει στη σχολή εμποροπλοιάρχων δήλωσε για τη διοργάνωση στην παραλία Ραχών: «Έχει πολύ δυνατές ομάδες το τουρνουά. Εμείς που είμαστε από την Ρόδο δεν έχουμε την δυνατότητα να αγωνιζόμαστε στα juniors open και έχουμε έλλειψη δυνατών αγώνων και μας δυσκολεύει. Ωστόσο, προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό».