1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2018 20:10

Μαναβή, Τσοπούλου: «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, το θέλαμε πάρα πολύ» (video)

Από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των τελικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley πέτυχαν στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας για το 2018, μίλησαν στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την ανατροπή τους από 1-0 σετ και 16-11 στο δεύτερο σετ, αφιέρωσαν το χρυσό μετάλλιο η μία στην άλλη και στην προπονήτριά τους, Μαρία Τσιαρτσιάνη και αναφέρθηκαν για το μέλλον τους στην άμμο.

«Αρχικά να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη από το αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε στιγμή που δεν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε το πρώτο στις λεπτομέρειες, ήμασταν πίσω 16-11 στο δεύτερο και εκείνη την στιγμή μου είπε η Δήμητρα ότι είναι δικό μας το παιχνίδι και της απάντησα ότι εννοείται πως το πίστευα. Γυρίσαμε το σετ και μετά είπαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε» δήλωσε η MVP Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή συμπλήρωσε:

«Είχα πίστη στην ομάδα μας. Όταν κατάλαβα ότι ήμασταν με την Κωνσταντίνα σε εκείνο το σημείο, πίστεψα ότι η ομάδα μας μπορεί να το κάνει. Το θέλαμε τόσο πολύ και έγινε».

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα σας;

Κωνσταντίνα Τσοπούλου: «Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι πολύ καλή και θετική. Έχουμε κάνει πολύ καλά βήματα προόδου και πάνω απ'όλα είμαστε ομάδα. Στόχος μας εξαρχής ήταν αυτό το τουρνουά και αυτός ο τελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε πρωταθλήτριες ΕΛλάδας και αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια για τα τουρνουά που ακολουθούν. Έχουμε κάποια διεθνή τουρνουά που θα συμμετέχουμε και νομίζω ο Άγιος Νικόλαος θα είναι ο καταλύτης για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Δήμητρα Μαναβή: «Εννοείται πως είναι η κορυφαία μου στιγμή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την Κωνσταντίνα που είναι δίπλα μου. Είμαστε πολύ δεμένες και έχουμε καταφέρει πολλά και ελπίζω ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία Τσιαρτσιάνη που έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Επίσης στο αγόρι μου που είναι στο πλευρό μου, είναι ο θερμτεροςς υποστηρικτής μας».

Θα συμμετέχετε και σε άλλες διοργανώσεις φέτος;

«Την Πέμπτη αναχωρούμε για το τουρνουά ενός αστεριού στην Λουμπλιάνα και είμαστε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και μετά την τέταρτη θέση στο Πόρετς, θέλουμε τώρα να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στην Ελούντα, ωστόσο εξαρτάται από κάποιους παράγοντες. Σίγουρα το θέλουμε, πρέπει να δούμε και τη βοήθεια θα υπάρξει από χορηγούς και Ομοσπονδία. Επειδή έχουμε αρκετά έξοδα από το εξωτερικό, ελπίζουμε να έχουμε την ανάλογη στήριξη για να παίξουμε σε ακόμα περισσότερα».

Που αφιερώνετε το χρυσό μετάλλιο;

Κ.Τ.:«Πρώτα στη Δήμητρα που την ευχαριστώ πάρα πολύ. Έπειτα στην προπονητρια μας Μαρία Τσιαρτσιάνη και το γυμναστή μας Νίκο Γκιόση. Και φυσικά στο φίλο μου που παρόλο που δεν ήταν εδώ, είμαι σίγουρη πως "έζησε" με το παραπάνω το παιχνιδι παρακολουθώντας το από την τηλεόραση. Να μην ξεχάσουμε να πούμε τους τοπικούς χορηγούς μας TUTU cafe bar, το piato homemade cuisine και το ΜΟLO cafe bar που μας βοήθησαν και μας στήριξαν στη προσπάθειά μας, καθώς και τους χορηγούς μας Avant Garde Sports Club, Goulidis constructions, Silver8 fitness studio, UVEX και World drifter blog για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Δ.Μ.: «Στην οικογένειά μου, στην Κωνσταντίνα και στην προπονήτριά μας Μαρία Τσιαρτσιάνη που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Επίσης στο αγόρι μου που είναι στο πλευρό μου, είναι ο θερμότερος υποστηρικτής μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ