1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2018 17:57

Δημητριάδης, Σακόγλου: «Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων» (video)

Την τρίτη θέση στην Ελλάδα κατέλαβαν στον Άγιο Νικόλαο οι Θωμάς Δημητριάδης, Χάρης Σακόγλου. Οι δύο συμπαίκτες στην άμμο, παλιότερα στην ΜΕΝΤ και αντίπαλοι πλέον στην Α2 Ανδρών, μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για το χάλκινο μετάλλιο στον Άγιο Νικόλαο, τη συνέχεια στην καριέρα τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τους αδικοχαμένους στις πυρκαγιές στο Μάτι.
«Μας μένει η πολύ καλή διοργάνωση, ο κόσμος που ήρθε και αγαπάει το beach volley, οι εθελοντές που ήταν πολλοί και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Ελπίζουμε να επαναλαμβάνεται και τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Χάρης Σακόγλου και ο Θωμάς Δημητριάδης αναφέρθηκε στη σεζόν που έρχεται στη σάλα και για το μέλλον τους στην άμμο:

«Κοιτάμε κομμάτι κομμάτι. Θα κοιτάξουμε τώρα τις ομάδες μας και να παίξουμε καλά τη σεζόν που έρχεται. Το τι θα φέρει το επόμενο καλοκαίρι δεν το ξέρεις» και ο Χάρης Σακόγλου συμπλήρωσε: «Αγαπάμε το beach volley. Δεν πρόκειται να το σταματήσουμε γιατί εκφράζει τα καλοκαίρια μας. Όλη η πορεία μας είναι διδάγματα, εμπειρίες και κίνητρα».

Κλείνοντας, Δημητριάδης και Σακόγλου αναφέρθηκαν στις πυρκαγιές στην Αττική.

«Μόνο κουράγιο και πολλά συλλυπητήρια. Είναι τα θύματα των κυβερνήσεων, της παιδείας της ελληνικής που πρέπει κάποτε να αλλάξει. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι και έχουμε βάλει το ληθαράκι μας. Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να λειτουργήσει ως μάθημα και να αλλάξουμε» είπε ο Χάρης Σακόγλου.

«Συμπάσχουμε τις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν ότι είχαν στον κόσμο. Είμαστε μαζί τους και προσπαθούμε να τους δώσουμε δύναμη» δήλωσε κλείνοντας ο Θωμάς Δημητριάδης.

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ