1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2018 15:01

Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Μπιλλήρης και αφιερώνεται στην προπονητική

Στην Πρέβεζα βρίσκεται ο προπονητής πλέον Φερνάντο Μπιλλήρης για να παρακολουθήσει την πορεία της ομάδας του στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17.

Ο Μπιλλήρης προπονεί εδώ και δύο χρόνια τις 15χρονες Μαριάννα Μπέρμπερη, Λουκία Παυλοπούλου στις εγκαταστάσεις του KBV. Στην Κυανή ακτή βρίσκονται με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

«Πολλές ομάδες είναι αγχωμένες και φαίνεται από τις κινήσεις των αθλητών στο γήπεδο. Στα κορίτσια που παρακολουθώ, υπάρχουν αρκετές ομάδες που δουλεύουν συστηματικά και καλά, πράγμα ευχάριστο. Πολλά κορίτσια έχουν κίνητρο για διάκριση και ανεβάζει το επίπεδο της διοργάνωσης» σχολίασε αρχικά στο volleyball.gr ο πρωταθλητής Ελλάδας στην άμμο το 2012.

Στόχος των Παυλοπούλου, Μπέρμπερη όπως δήλωσε και ο προπονητής τους είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο βάθρο, μετά τα ασημένια μετάλλια που κατέκτησαν το 2016 και το 2017.

«Ξεκάθαρα ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Μετά από δύο συνεχόμενες δεύτερες θέσεις, σκοπός να ανέβαινουμε άλλο ένα σκαλί. Δουλεύουν σκληρά από το Πάσχα και είναι πολλά υποσχόμενες. Η Μαριάννα Μπέρμπερη αγωνίζεται μόνο στην άμμο, ενώ η Λουκία Παυλοπούλου παίζει σάλα στον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά τα κορίτσια θα έχουν καλό μέλλον στο beach volley».

O Φερνάντο Μπιλλήρης ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Παλλήνη και το καλοκαίρι του 2018 πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αφιερωθεί στην προπονητική. «Δεν είμαι νέος πλέον και ήρθε η ώρα να σταματήσω. Δεν το απολαμβάνω όσο στο παρελθόν. Παραμένω σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να προπονούμαι και σίγουρα δεν έχω "σκοτώσει" τον παίκτη μέσα μου. Το έχω καταπιέσει μέσα μου και είμαι σίγουρος ότι πήρα την σωστή απόφαση για μένα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ