1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2018 21:50

Νιώπας και Παπαδημητρίου στην Κρήτη με στόχο το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Οι πρωτάθλητες Ελλάδας για δύο συνεχόμενες χρονιές Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου πήραν το εισιτήριο μέσω των προκριματικών και προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο.

Πέρυσι τέτοια εποχή, Δημήτρης και Θοδωρής κατακτούσαν το δεύτερό τους πρωτάθλημα, στόχο που έχουν κι εφέτος.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πάλι στον Άγιο Νικόλαο. Ήταν πολύ ωραία πέρυσι σε όλους τους τομείς. Φιλοξενία, οργάνωση και κόσμος ήταν όλα πολύ καλά. Αφού φτάσαμε ως εδώ, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρίτο μας συνεχόμενο πρωτάθλημα και το δεύτερο στην πόλη της Κρήτης» δήλωσε ο Δημήτρης Νιώπας και ο συμπαίκτης και φίλος του Θοδωρής Παπαδημητρίου είπε:

«Κανένα πρωτάθλημα δεν ήταν εύκολο και ούτε φέτος θα είναι εύκολα τα πράγματα για καμία ομάδα. Εμείς φέτος χάσαμε κάποια τουρνουά λόγω υποχρεώσεων στη σάλα που είμαι προπονητής και αυτό μας πήγε λίγο πίσω.

Είμαστε έτοιμοι όμως τώρα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Όλες είναι καλές ομάδες και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο όπως πέρυσι και να παρακολουθήσει αμφίρροπους αγώνες και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Σχετικά άρθρα

  • Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου στη ΧΑΝΘ
    Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα της ΧΑΝΘ ενόψει της σεζόν 2018-19 στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της A2 Ανδρών. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, δευτεραθλητής Ελλάδας το 2018 στο μπιτς βόλεϊ, καθώς και τους Θάνο Παπάζογλου, Τάσο Ρεμπούρζια.
  • Παπαδημητρίου: «Θα βρεθεί λύση για τη συμμετοχή μας»
    Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου επέστρεψε έπειτα από πολλά χρόνια στον Ηρακλή και θα καλύψει τη θέση του λίμπερο, στη νέα, νεανική και αμιγώς ελληνική ομάδα που δημιούργησε ο Χρήστος Πάτρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ