1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2018 20:53

Πένυ και Κωνσταντίνα θυμήθηκαν το περυσινό πρωτάθλημα στον Άγιο Νικόλαο

Πένυ Καραγκούνη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου το 2017 κατέκτησαν στον Άγιο Νικόλαο το πρωτάθλημα Ελλάδας. Για την Πένυ ήταν ο τρίτος της τίτλος, ενώ για την Κωνσταντίνα ο πρώτος. Οι δύο αθλήτριες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είχαν κοινή πορεία και η καθεμία πήρε τον δικό της δρόμο, με κοινό στόχο όμως την κατάκτηση της κορυφής.

Καραγκούνη και Τσοπούλου μίλησαν στο volleyball.gr για την περυσινή τους εμπειρία στην πόλη της Κρήτης και αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στο μέρος που πανηγύρισα το 2017 το τρίτο μου πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα ωραίο τουρνουά σε μία πολύ όμορφη τοποθεσία. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία είχαν κάνει καταπληκτική δουλειά πέρυσι και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό και φέτος.

Οι διοργανώσεις φέτος έχουν ανέβει επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γι'αυτό η ανταπόκριση των αθλητών και του κόσμου είναι μεγαλύτερη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και το προπονητικό τιμ.

Στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την πρώτη θέση. Θεωρώ πως ο απολογισμός για τη δουλειά που κάνει ο καθένας γίνεται στο τέλος, όπου όλοι μας παίρνουμε εκείνο που μας αναλογεί» δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου είπε από την πλευρά της.

«Ως περυσινή πρωταθλήτρια μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ανεβαίνεις στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Το αίσθημα της ικανοποίησης βλέποντας πως οι κόποι σου ανταμείβονται και τους στόχους σου να υλοποιούνται είναι υπέροχο.

Ωστόσο, πέρυσι δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα και ανυπομονώ φέτος να αγωνιστώ μαζί με την Δήμητρα, να χαρούμε το κάθε παιχνίδι όπως κάνουμε πάντα. Θα παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ