Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2018 12:48

Οι απονομές στο open της Ολυμπιάδας στην Χαλκιδική (videos)

Οι απονομές στους νικητές στα τουρνουά γυναικών και ανδρών στο τουρνουά της κατηγορίας open που έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Media



Σχετικά άρθρα

  • ANTIRRION MASTERS: Οι απονομές στους νικητές και στις νικήτριες
    Με τις απονομές στους νικητές, στις νικήτριες και στους φιναλίστ έπεσε η αυλαία του ANTIRRION MASTERS. Η παραλία Αντιρρίου φιλοξένησε για τρίτη σερί χρονιά major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, με τους Γιώργο Μιχελάκη και Βασίλη Μούχλια να κάνουν το repeat στη διοργάνωση, ενώ στις γυναίκες, Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο ως δίδυμο σε τουρνουά επιπέδου Masters.
  • Μαγεία οι απονομές στην Αριστοτέλους με MVP Μπανιώτη και Μαναβή
    Τις βραβεύσεις στους νικητές και πρωταγωνιστές του Thessaloniki Masters έκαναν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
  • Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ η Μαρία Κλέπκου
     Την ανανέωση της συνεργασίας με την 19 χρονη ταλαντούχα ακραία, Μαρία Κλέπκου, ανακοίνωσε η διοίκση του ΠΑΟΚ που μέχρι στιγμής έχει συμφωνήσει με την διεθνή Εύα Χαντάβα ενω απέκτησε και την λίμπερο, Μαρία Μυρίδου. Η ανακοίνωση για την Κλέπκου αναφέρει:
  • ΕΣΠΕΠ Β' εθνική γυναικών: Ανατροπή τελικού για τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Ολυμπιάδα
    Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε 2,5 ώρες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα νίκησε εκτός έδρας με 2-3 (25-15,23-25,25-15,23-25,13-15) σετ την Ολυμπιάδα στο 2ο ημιτελικό των πλέι-οφ και με 3-1 νίκες, πήρε την πρόκριση για τους τελικούς.
  • Τελικά νεανίδων: Πολυτιμότερη η Σταματία Κυπαρίσση του ΠΑΟΚ (foto)
    Η ακραία του ΠΑΟΚ Σταματία Κυπαρίσση ψηφίστηκε ως MVP της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων από τους προπονητές των ομάδων και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρέθηκαν στο κλειστό της Πολίχνης.