1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2018 12:36

Το συγκλονιστικό φινάλε στον τελικό των ανδρών στην Ολυμπιάδα (videos)

Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε του τελικού των ανδρών στο τουρνουά open που έγινε στην πανέμορφη Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής και τα μπλοκ που έκριναν τη νίκη των Τερζόγλου, Μπανιώτη με 2-0 (21-19, 22-20) επί των έμπειρων Νιώπα, Παπαδημητρίου. Δείτε επίσης το τέλος του 1ου σετ αλλά και το φινάλε του τελικού των γυναικών όπου οι Κλέπκου, Αργυρίου νίκησαν τις Νικόλοβα, Παπαδοπούλου.

Media







Σχετικά άρθρα

  • Στον Φίλιππο Βέροιας ο πρωταθλητής του μπιτς, Θοδωρής Παπαδημητρίου
    Από το θρίαμβο στον Αγ. Νικόλαο και τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε μαζί με το Νιώπα στο πανελλήνιο  μπιτς βόλεϊ, στον Φίλιππο Βεροίας. Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου πριν προλάβει να καθαρίσει την άμμο από το πρόσωπο του, συμφώνησε με την νεοσύστατη ομάδα της Βέροιας που κάνει ένα εκπληκτικό μεταγραφικό σπριντ και ανακοινώνει το ένα όνομα μετά το άλλο, ώστε να προλάβει να «κτίσει» ένα ρόστερ ανόδου για την Volleyleague ανδρών.
  • Η τρέλα τίτλου του Νιώπα και τα πανηγύρια με την επόπτρια!
    Με ανοιχτό το στόμα άφησε τους 800 και πλέον θεατές που βρέθηκαν στην μαρίνα του Αγ. Νικολάου για να παρακολουθήσουν, όπως εξελίχθηκε, τον συγκλονιστικό τελικό ανδρών του πρωταθλήματος μπιτς.
  • Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ η Μαρία Κλέπκου
     Την ανανέωση της συνεργασίας με την 19 χρονη ταλαντούχα ακραία, Μαρία Κλέπκου, ανακοίνωσε η διοίκση του ΠΑΟΚ που μέχρι στιγμής έχει συμφωνήσει με την διεθνή Εύα Χαντάβα ενω απέκτησε και την λίμπερο, Μαρία Μυρίδου. Η ανακοίνωση για την Κλέπκου αναφέρει:
  • ΕΣΠΕΠ Β' εθνική γυναικών: Ανατροπή τελικού για τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Ολυμπιάδα
    Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε 2,5 ώρες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα νίκησε εκτός έδρας με 2-3 (25-15,23-25,25-15,23-25,13-15) σετ την Ολυμπιάδα στο 2ο ημιτελικό των πλέι-οφ και με 3-1 νίκες, πήρε την πρόκριση για τους τελικούς.
  • Τελικά νεανίδων: Πολυτιμότερη η Σταματία Κυπαρίσση του ΠΑΟΚ (foto)
    Η ακραία του ΠΑΟΚ Σταματία Κυπαρίσση ψηφίστηκε ως MVP της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων από τους προπονητές των ομάδων και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρέθηκαν στο κλειστό της Πολίχνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ