1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2018 21:05

Κλάσνις, Πλάβσιτς: «Υψηλό το επίπεδο του beach volley στην Ελλάδα» (video)

Οι Σέρβοι Τζόρτζε Κλάσνιτς, Μάρκο Πλάβσιτς ήρθαν από το Βελιγράδι και το Νόβισαντ στο Αντίρριο για να συμμετάσχουν στο 4ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beach volley.

Αν και η πορεία τους δεν ήταν η αναμενόμενη για τους ίδιους, καθώς αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα κατά την διάρκεια των αγώνων, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση, το επίπεδο στους άνδρες και στις γυναίκες, καθώς και για την ελληνική φιλοξενία.

«Χαρήκαμε πολύ που παίξαμε στο κυρίως ταμπλό στο Masters του Αντιρρίου. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που μας υποδέχθηκαν και μας φιλοξένησαν στην Ελλάδα.

Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε εδώ σε ένα μέρος δίπλα στη θάλασσα, δυστυχώς στη Σερβία δεν έχουμε θάλασσα και είναι πολύ όμορφο το μέρος που ήρθαμε να παίξουμε.

Δεν καταφέραμε να προκριθούμε, ωστόσο γνωρίσαμε τους Έλληνες αθλητές και παρακολουθήσαμε αγώνες υψηλού επιπέδου» σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. ο Τζγκιόρτζι Κλάσνιτς, ο οποίος το 2017 κατέκτησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

«Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική φιλοξενία. Το επίπεδο του beach volley ήταν πολύ υψηλό στο Αντίρριο και είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία με τον συμπαίκτη μου να παίξουμε σε αυτό το τουρνουά» συμπλήρωσε ο συμπαίκτης του Μάρκο Πλάβσιτς.

Στόχος των νεαρών Σέρβων είναι η διαρκής πρόοδος τώρα που πλέον θα αφιερωθούν αποκλειστικά στην άμμο, αφήνοντας στην άκρη (για τώρα) τη σάλα.

«Φέτος χάσαμε το κομμάτι της προετοιμασίας γιατί αποφασίσαμε να παίξουμε ως δίδυμο την τελευταία στιγμή. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας μέρα με τη μέρα και φυσικά να πετύχουμε καλά αποτελέσματα σε διεθνή τουρνουά.

Σταμάτησα την σάλα εδώ και δύο χρόνια, ενώ ο Μάρκο (σ.σ. Πλάβσιτς) ήταν στην Κύπρο και αποφάσισε να σταματήσει το βόλεϊ και να αφιερωθούμε μαζί στην άμμο».

 

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ