1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2018 20:17

Βαγγέλης Σοφράς: «Στηρίζουμε την κοινωνία και το μπιτς βόλεϊ και είμαι οπαδός του...»

Η ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Σοφρά δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο δρομολόγιο Ρίο – Αντίρριο και στο πέρασμα της Σαλαμίνας και ο ίδιος προσωπικά συμπαραστάθηκε ενεργά στην διοργάνωση του τουρνουά Masters στο Αντίρριο.

 

Διέθεσε πλοίο – φέρυ που συμμετείχε στην εντυπωσιακή τελετή απονομής και πρόσφερε δωρεάν διελεύσεις από το Αντίρριο στο Ρίο για όλους τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση.

Οι ντόπιοι αλλά και οι παράγοντες του Δήμου Ναυπακτίας μιλούν με τα πλέον θετικά λόγια για την συμπαράσταση του Βαγγέλη Σοφρά στην τοπική κοινωνία αλλά και για το κοινωνικό του έργο τόσο στη Ναυπακτία όσο και στην Σαλαμίνια.

Ο Βαγγέλης Σοφράς στην πρώτη του συνέντευξη για αθλητικά αποκαλύψε και τις φίλαθλες προτιμήσεις του…

Για την δράση του στη Ναυπακτία: «Ηταν δύο πολύ ωραίοι αγώνες στους τελικούς ανδρών και γυναικών στο Masters του Αντιρρίου. Εμείς ότι μπορούμε όπου μπορούμε να βοηθήσουμε το κάνουμε. Βασιζόμαστε στην τοπική κοινωνία. Αυτή είναι η δουλειά μας. Η διέλευση του κόσμου και κυρίως της τοπικής κοινωνίας στο πέρασμα Ρίου – Αντιρρίου. Εδώ στηρίξαμε την διοργάνωση με την διάθεση ενός πλοίου, τη δωρεάν διέλευση των συμμετεχόντων στη διοργάνωση και άλλα που δεν χρειάζεται να τα λέμε δημόσια… Όσο μπορούμε βοηθάμε».

Για το μπιτς βόλεϊ: «Του χρόνου βλέπω ακόμα καλύτερα πράγματα. Αλλωστε κάθε χρόνο και καλύτερα. Το αξίζει η διοργάνωση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στον Δήμο Ναυπακτίας και στους αθλητές. Ανεβάζουν πολύ ψηλά τη διοργάνωση και το μπιτς βόλεϊ και αξίζουν τη δική μας συμπαράσταση».

Για την Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι πως δίνουμε βαρύτητα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σε ομάδες, αθλητές που το έχουν ανάγκη. Ειδικά όταν οι ομάδες της Σαλαμίνας παίζουν εκτός τους περνάμε χωρίς ναύλα. Προσωπικά είμαι και φίλαθλος. Αγαπώ τον αθλητισμό και ως οπαδός είμαι Ολυμπιακός».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ