1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2018 20:28

Μιχελάκης, Μούχλιας: Από την... πλάκα σε δύο χρυσά μετάλλια στα Masters (video)

Ξεκίνησαν για πλάκα και για να διασκεδάσουν παίζοντας το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού στην πλατεία Αριστοτέλους και έναν μήνα μετά βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας βαθμολογίας και με δύο χρυσά μετάλλια σε τουρνουά Masters.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μιχελάκη από τα Χανιά και τον Βασίλη Μούχλια από το Σουφλί, οι οποίοι σε διάστημα μίας εβδομάδας μετρούν δύο πρώτες θέσεις στα τουρνουά Masters στην Αρχαία Ολυμπία και στο Αντίρριο.

«Όλη αυτή η πορεία ξεκίνησε στην Αριστοτέλους. Είχαμε πει να κατέβουμε να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Πήραμε εκεί την 3η θέση, είδαμε ότι παίζουμε καλά και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Αποδεικνύεται τώρα ότι καλά κάναμε και συνεχίσαμε γιατί παίζουμε αρκετά καλά και βγαίνει στο γήπεδο. Όπως βοηθάω τον Γιώργο πάνω στο φιλέ, έτσι και αυτός με βοηθάει πίσω στην άμυνα με τον χώρο που καλύπτει και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Βασίλης Μούχλιας στο volleyball.gr, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του συμπαίκτη του Γιώργου Μιχελάκη.

«Για κανένα λόγο δεν πίστευα φέτος ότι θα εξελισσόταν έτσι το καλοκαίρι μας. Είδαμε παιχνίδι με παιχνίδι ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες και τώρα έχουμε δύο χρυσά μετάλλια. Απίστευτο πραγματικά. Πάμε Κρήτη τώρα με ρακές και τσικουδιές να το διασκεδάσουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι χωρίς άγχος, όπως παίζουμε τόσο καιρό. Έχουμε καλή χημεία και ό,τι και να γίνει δεν τσακωνόμαστε, διασκεδάζουμε παίζοντας beach volley».

Μιχελάκης και Μούχλιας χρυσοί και στο Αντίρριο

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ