1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2013 19:38

Κουζούνης: «Ξεκινάω με μεγάλη όρεξη στο beach volley»

Παύλος Κουζούνης Παύλος Κουζούνης ©volleyball.gr
Το beach volley ήταν ανέκαθεν η... κρυφή αγάπη του Παύλου Κουζούνη, που παρά την πλούσια καριέρα -με τίτλους και διακρίσεις- που έχει πετύχει στο βόλεϊ, δεν θα έλεγε "όχι" στην πρόκληση της άμμου.

 

Ο λίμπερο του Ηρακλή κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Ταμπουρατζή για την προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2013 και δηλώνει έτοιμος για δουλειά.

«Θα ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια, με όλα τα παιδιά που κλήθηκαν και τον Κώστα Ταμπουρατζή, με την ομοσπονδία να εφαρμόζει ένα νέο σκεπτικό και να αλλάζει η διαδικασία εκπροσώπησης της χώρας στα διεθνή τουρνουά. Πλέον δεν υπάρχει το στάνταρ δίδυμο, όπως ήταν μέχρι πέρυσι οι Ξενάκης-Μπιλλήρης, αλλά ο προπονητής θα διαλέξεις ποιος ταιριάζει με ποιον και σε ποιο τουρνουά θα συμμετέχει», είναι το αρχικό του σχόλιο στο volleyball.gr.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο ούτε για στόχους ούτε για τίποτα, καθώς πρέπει να το δούμε στην πράξη. Να δούμε τι μπάτζετ θα υπάρχει, τι δυνατότητες θα έχουμε να πάμε σε τουρνουά και σε ποια και πολλά άλλα. Φαίνεται να ξεκινάει κάτι καλό, αλλά πρέπει να το δούμε στην πράξη», πρόσθεσε o Kουζούνης που στο παρελθόν είχε πολλές συμμετοχές σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Μάλιστα παραδέχθηκε πως μια καλή προοπτική στην άμμο θα τον... έκλεβε από τη σάλα: «Το beach volley το αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως περισσότερο και από το βόλεϊ σάλας. Έχω την ευκαιρία, όπως παλιά, να ξανανιώσω την εμπειρία των διεθνών τουρνουά. Ξεκινάω με μεγάλη όρεξη και αν όλα πάνε καλά ίσως να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά. Συνδυασμός με τη σάλα δεν γίνεται, οπότε αν όλα πάνε καλά, αν η προσπάθεια στηριχτεί από την ΕΟΠΕ και τους χορηγούς, ίσως να επιλέξω το beach volley».

* Ο Παύλος Κουζούνης έχει μια 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 18 με συμπαίκτη τον Χάρη Παπαδόπουλο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε άλλες διοργανώσεις (Κάτω των 20, Κάτω των 21, Κάτω των 23) με συμπαίκτες επίσης τους Γιώργο Πετρέα και Ανδρέα Γκόρτσανιουκ.

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ