1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2013 16:54

Οι... εκλεκτοί του Ταμπουρατζή

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας Μπιτς Βόλεϊ ξεκινούν. Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Ταμπουρατζής προχώρησε στις κλήσεις των αθλητών που θα ξεκινήσουν προετοιμασία, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις.

Αναλυτικά οι αθλητές που περιλαμβάνονται στον Σχεδιασμό Εθνικών Ομάδων Μπιτς Βόλεϊ είναι οι εξής: Μαρία Τσιαρτσιάνη, Βίκυ Αρβανίτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Άννα-Μαρία Σπανού και Πένυ Καραγκούνη στις Γυναίκες και οι Φερνάντο Μπιλλήρης, Παύλος Κουζούνης, Μιχάλης Λαμπρινός, Γιάννης Τοκάνης, Χάρης Σακόγλου, Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης στους Άνδρες.

Στο προπονητικό πρόγραμμα θα ενταχθεί επιπλέον και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο οποίος έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ΑΕΚ. Οι προπονήσεις διεξάγονται παράλληλα στην Αθήνα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Ταμπουρατζή και στη Θεσσαλονίκη υπό την επίβλεψη του συνεργάτη του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Γιάτση.

«Θεωρώ ότι οι επιλογές των αθλητών και των αθλητριών είναι πολύ στοχευμένες και μετά από ενδελεχή έρευνα όλων των παικτών που συμμετέχουν σε διοργανώσεις και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους απευθύνθηκε. Όσοι κλήθηκαν έχουν την ισχυρή προσωπική βούληση για να είναι μέλη αυτής της προσπάθειας στο σύνολό της και δυνητικά μπορούν να προσφέρουν.

Βραχυπρόθεσμος στόχος είναι η εκπροσώπηση της χώρας σε στοχευμένες διοργανώσεις του 2013 και μακροπρόθεσμος η στελέχωση του γκρουπ των Εθνικών Ομάδων σε βάθος τουλάχιστον ως τον Ολυμπιακό Κύκλο του Ρίο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Ταμπουρατζής στο volleyball.gr και συμπλήρωσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ποσοτική έλλειψη αθλητών και αθλητριών υψηλού επιπέδου και καλούμαστε μέσα σε λίγους μήνες να αναπληρώσουμε τα κενά που υπάρχουν. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες θα επαναξιολογηθούν στις διοργανώσεις που θα λάβουν μέρος ενώ φυσικά μπορεί να ακολουθήσουν σύντομα και συμπληρωματικές κλήσεις. Πρώτα πρέπει να χτίσουμε αθλητές και μετά ομάδες».

1 σχόλιο

  • Comment Link x4x Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 16:16 posted by x4x

    Κοτσιλιάνος Ζουπάνης δεν είναι στον εθνικό σχεδιασμό;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ