1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-04-2013 16:05

Μαρτίνος στους άνδρες, Μαρτίνος και στο μεικτό του «2ου beachvolley training tournament»

Με σύνθημα «beach volley για όλους» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το «2nd CAAN beachvolley training tournament»  που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center την Κυριακή 14 Απριλίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τουρνουά ο Παντελής Μαρτίνος που νίκησε  στην κατηγορία  του OPEN Ανδρών με συμπαίκτη τον Ηλία Χούτο και στην κατηγορία του OPEN Μεικτού με συμπαίκτρια τη Σοφία Πάικου.

Αναλυτικά σε όλες τις κατηγορίες του τουρνουά είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

 Στην κατηγορία του OPEN ανδρών στον 1ο ημιτελικό οι Παναγιώτης Μαγκλάρας και Νίκος Σωτηρόπουλος νίκησαν με 2-0 σετ τους Λυκούργο Κουμανταρέα και Γιάννη Παπαδάκη και στον 2ο ημιτελικό οι Παντελής Μαρτίνος και Ηλίας Χούτος νίκησαν με 2-0 σετ μετά από συναρπαστικό αγώνα τους Πέτρο Πεδιαδίτη και Δημήτρη Κουρεμένο.

Στον τελικό οι Παντελής Μαρτίνος και Ηλίας Χούτος  νίκησαν με 2-0 σετ τους Παναγιώτη Μαγκλάρα και Νίκο Σωτηρόπουλο.

Στην κατηγορία του AMATEUR training Ανδρών  στον 1ο ημιτελικό οι Dark και Caleb, αθλητές από τη Μεγάλη Βρετανία, νίκησαν με 2-0 σετ τους Μάρκο Κωνσταντάκη και Γιώργο Κάραλη και στον 2ο ημιτελικό οι Βασίλης Βήχος και Μιχάλης Κόκκινος νίκησαν τους Γιώργο Δαρεμά και Δημήτρη Καλανιώτη με 2-0 σετ.

Στον τελικό οι Βασίλης Βήχος και Μιχάλης Κόκκινος νίκησαν με 2-1 σετ τους  Dark και Caleb.

Στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ στον 1ο ημιτελικό οι Βάνα Μπενάκη και Ζένια Ροδανού νίκησαν με 2-0 σετ τις Ηλιάννα Τσαούση και Μάρα Μανώλη και στον 2ο ημιτελικό σε αντίστοιχα συναρπαστικό αγώνα οι Καρολίνα Χρυσοχού και Μηλίτσα Ζήση νίκησαν με 2-1 σετ τις Σοφία Ιωακειμίδου και Ελενα Παπαδοπούλου.

Στον τελικό οι  Καρολίνα Χρυσοχού και Μηλίτσα Ζήση νίκησαν με 2-0 σετ τις Βάνα Μπενάκη και Ζένια Ροδανού.

Στον τελικό του  OPEN Μεικτού οι Παντελής Μαρτίνος και Σοφία Πάικου νίκησαν με 2-1  σετ τους Γιάννη Παπαδάκη και Νάντια Κατσιάνου.

Στον τελικό του  AMATEUR training Μεικτού οι Πέτρος Δουμπιώτης και Γωγώ Κουτροπούλου νίκησαν με 2-0 σετ τους Λυκούργο Κουμανταρέα και Φιλίππα Φωτιάδου.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής ομάδων, το 3rd Beach volley training tournament θα γίνει το Σάββατο  27 Απριλίου στην κατηγορία OPEN (με ελεύθερη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγορίων) και την Κυριακή 28 Απριλίου στην κατηγορία AMATEUR training (με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλες τις σχολές εκμάθησης μπητς βόλει)

Αναλυτικές λεπτομέρειες και βίντεο για το τουρνουά στο www.beachvolleytraining.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ