1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2018 14:41

Τσοπούλου: «Με υπομονή και συγκέντρωση για την πεντάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Pre League για τον ΓΑΣ Μεσσαρά, μετά την διακοπή των εορτών με την έναρξη του β’ γύρου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.
Η έμπειρη ακραία Κωνσταντίνα Τσοπούλου που έχει αγωνιστεί σε Αριστοτέλη Επανωμής, Ανατόλια, Φιλαθλητικό Λάρισας, Βarbar Bελγίου αλλά και μέλος της εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ, που είναι από τις πρωταγωνίστριες της Κρητικής ομάδας, υποστήριξε για την μέχρι τώρα πορεία του  Μεσσαριώτικου συλλόγου που η αυλαία του πρώτου γύρου τον βρήκε στην τέταρτη θέση:

«Η ομάδα μου επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Pre league από την τέταρτη θέση και όλες οι παίκτριες, είμαστε χαρούμενες και ικανοποιημένες γι αυτό. Στοχος μας εξαρχής ήταν να είμαστε μέσα στην 5άδα μετά το τέλος του 1ου γύρου και αυτό το καταφέραμε.

Η τελευταία μας νίκη πριν τη διακοπή, κόντρα στο ΖΑΟΝ ήταν πολύ σημαντική καθώς επικρατήσαμε με καθαρό τρίποντο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, γεγονός που μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο ακόμη και χρειάζεται αρκετή υπομονή και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι.

Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε κατ' αυτόν τον τρόπο, και με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θεωρώ πως ο στόχος αυτός που έχουμε βάλει είναι παραπάνω απο εφικτός»

Διαβάστηκε 3623 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πρέβεζα και Άρης στον τελικό του τουρνουά του Φ.Γ.Σ.
    Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα θα βρεθούν ο διοργανωτής Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, και ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες απέναντι σε Α.Ο Λαμίας και Απόλλων Καλαμάτας που πέτυχαν αντίστοιχα.
  • Ο Γιώργος Μπακοδήμος στον πάγκο της ΑΕΚ για το παιχνίδι με το Αιγάλεω
    Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τετάρτη η ΑΕΚ, μετά την παραίτηση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη.
  • Τσοπούλου, Μαναβή: «Διπλά χαρούμενες γιατί πήραμε τίτλο στην πόλη μας» (vd)
    Την ικανοποίηση τους για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου στην Αριστοτέλους, εξέφρασαν στην κάμερα του Volleyball.gr, οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Δήμητρα Μαναβή αλλά και η μητέρα της τελευταίας και προπονήτριας του Ναυάρχου Βότση στην Πρι Λιγκ, Μαρία Δεληγιάννη.
  • IOS FIVB: Αήττητες στα ημιτελικά Μαναβή, Τσοπούλου
    Ούτε οι τσέχες Κοτλάσοβα, Ρέσοβα ήταν ικανές να σταματήσουν την πορεία των Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου στο τουρνουά ενός αστεριού της FIVB στην Ίο.
  • Δύο όμιλοι 27 ομάδων στην Α2 ανδρών με προοπτική μείωσης στις 25 (pdf)
    Η ομαλότητα επανέρχεται στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών και μετά από διάστημα επτά ετών όπου φτάσαμε μέχρι και 40 ομάδες στην κατηγορία, επανερχόμαστε και πάλι στους δύο ομίλους που με βάση τις ανάγκες, τη δυναμική του αθλήματος αλλά και τον ανταγωνισμό είναι το πλέον λογικό σενάριο. Σύμφωνα με την γενική προκήρυξη της  ΕΟΠΕ για τη σεζόν 2019-20 θα έχουμε δύο ομίλους στην Α2 ανδρών με τη συμμετοχή συνολικά 27 ομάδων, δηλαδή, δύο λιγότερες ομάδες και ένα όμιλο λιγότερο από τη σεζόν 2018-19.
Περισσότερα από την κατηγορία: « Γ.Α.Σ.Μεσσαράς 2013-14

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ