1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2017 08:38

Πετυχημένο το φιλανθρωπικό Christmas Sandball Series στο Anima

Με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τουρνουά λόγω του φιλανθρωπικού του χαρακτήρα διεξήχθη φέτος στις εγκαταστάσεις μας στο Anima Club το Christmas Sandball Series, όπου 35 ομάδες αγωνίστηκαν σε καλοκαιρινές συνθήκες για την εποχή.

Με την συμμετοχή τους αυτή όλες οι ομάδες συνέβαλαν στην δράση του ιδρύματος για την στήριξη της τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,μαζεύοντας τρόφιμα αλλά και λεφτά.

Χαρακτηριστικό του τουρνουά το πολύ καλό κλίμα από όλους, η καλή διάθεση και τα πολλά δώρα που μοιράστηκαν οι νικητές!!

Στα αξιοσημείωτα ήταν οι πρώτες συμμετοχές σε τουρνουά των μαθητών του Anima Beach Academy by Beligratis Aδριάννας Φραδέλλου, Θέμη Προκόπη, Νάνσης Κλώνη και Κωσταντίνας Σιώνη. Επίσης, νικητές των δύο κληρώσεων που έγιναν για τα ροζέ κρασιά από το κτήμα Καρυπίδης ήταν οι Αντώνης Θεοδωράκης και Δημήτρης Γερωνυμάκης.

Στην κατηγορία silver γυναικών οι Σαμποριανάκη/Δρακωτού κατέκτησαν το τουρνουά και κέρδισαν αθλητικά ρούχα από το κατάστημα Sportstar στο Λαγονήσι επικρατώντας με 2-0 σετ των Τσακοπούλου/Σαλαπάτα που κέρδισαν μπλουζάκια dry fit από την Stampa by Anastasia.

Στην κατηγορία golden γυναικών οι Κορού/ Τσιώκου κατέκτησαν το τουρνουά και χειροποίητες τσάντες από την εταιρία MamΟu.gr στην Ηλιούπολη επικρατώντας με 2-0 σετ των Δούκα/Φωτιάδη που κέρδισαν δώρα Shiny Soul by Vicky Malamas

Σκυτάλη μετά πήρε το μικτό με 18 ομάδες σε κατηγορίες golden και silver, με τους Μπούμπα/Κορού να κατακτούν την 1η θέση μετά από ένα δυνατό τελικό κερδίζοντας ένα τραπέζι για 4 άτομα από το μεζεδοπωλείο Ραδιουργιες στα Πετράλωνα επικρατώντας με 2-1 των Φωτάκη/Κάραλη που κέρδισαν δωροεπιταγές από το salon de coiffure Κομμωτήριο Nicol - Λαγονήσι στο Λαγονήσι.

Στο τελικό silver μικτού οι Θεοδωράκης Α./Θεοδωρακοπούλου κέρδισαν το τουρνουά και ένα τραπέζι για 4 άτομα από το café-bar-restaurant Gaston στην Ν.Σμύρνη επικρατώντας με 2-0 σετ των Τσιρογιάννη/Παπαστάθη που το βραβείο τους ήταν μπλουζάκια από την Stampa by Anastasia.

Τέλος στην κατηγορία των αντρών τα αδέλφια Παπανικολάου πήραν την 1η θέση καθώς και αθλητικά είδη από το κατάστημα Sportstar στο Λαγονήσι επικρατώντας με 2-1 σετ των Βογιαντζόγλου/Ποθητάκη των οποίο το δώρο ήταν ανδρικά αξεσουάρ από την εταιρία Shiny Soul by Vicky Malamas

Διοργανωτές και αθλητές αφού μοίρασαν ευχές για καλές γιορτές έδωσαν ραντεβού το νέο έτος με ένα τουρνουά για την παρουσίαση της καινούριας μπάλας Wilson!!!!»





Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ