Εκτυπώστε τη σελίδα
08-12-2017 16:58

Μονομαχία τετράδας στα Κύμινα

Το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ των Μακεδόνων Αξιού και του Άρη στα Κύμινα, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.



Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη προέρχεται από εκπληκτικό «διπλό» στη Σαντορίνη με 3-0 και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη ενώ βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και θέλουν να πετύχουν την 4η νίκη μπροστά στο κοινό τους.


Ντεμπούτο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Τσαϊρέλης που αντικατέστησε τον Δημήτρη Σολκίδη. Ο Άρης με 15 βαθμούς βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να πανηγυρίσει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν την 4η αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ.


Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα βραβευτεί η Κιέρα Χολστ για την ανάδειξη της ως MVP της 7ης αγωνιστικής.


Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες Αξιού): «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι το οποίο θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση, περισσότερο πάθος θα πάρει και τη νίκη».


Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Ευτυχήσαμε να έχουμε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και προετοιμαστήκαμε περισσότερο για το παιχνίδι με τους Μακεδόνες. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι από το οποίο θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε εντός της τετράδας».

Στατιστικά

Οι Μακεδόνες παρά τη νίκη τους στη Σαντορίνη, έκαναν τα περισσότερα λάθη στην 8η αγωνιστική με 24.

Οι Χολστ και Καραφουλίδου των Μακεδόνων σημείωσαν πάνω από 20 πόντους σε ένα ματς (23 και 20 αντίστοιχα) στην εκτός έδρας νίκη επί της Θήρας. Ήταν η δεύτερη φορά που συμβαίνει φέτος μετά την 5η αγωνιστική.


Κυμίνων 19.00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣ Άρης 

Διαιτητές: Βασιλειάδης-Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Επόπτες: Τοσουνίδης-Κεχαγιά. Γραμματεία: Εμμανουηλίδου





Σχετικά άρθρα