1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2017 18:33

H ΕΡΤ ποτέ δεν αλλάζει

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Η ΕΡΤ αν δεν κάνουμε λάθος, έχει την αποκλειστική μετάδοση του πρωταθλήματος βόλεϊ και φροντίζει για την προβολή του προϊόντος της, προκειμένου να παρακολουθούν τους αγώνες περισσότεροι τηλεθεατές.


Τη Δευτέρα λοιπόν, η ΕΡΤ μετέδωσε τον αγώνα Φοίνικας Σύρου-Παμβοχαικός και δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι δεν είχαμε ούτε μια δήλωση από τους πρωταγωνιστές.

Μια ώρα αργότερα όμως, περιμέναμε να γίνει έστω και μια αναφορά για τον αγώνα στο δελτίο ειδήσεων. Τίποτα, άκρα του τάφου σιωπή... Αιώνια ΕΡΤ, δεν αλλάζεις ποτέ. Κράτα γερά.

Η Όλγα Στράντζαλη επιστρέφει μετά βαΐων και κλάδων στις 15 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Μαιάμι, ως καλύτερη βολειμπoλίστρια της Περιφέρειας της, με 528 πόντους (39 άσοι, 42 μπλοκ) σε 102 σετ.

Η Στράντζαλη που έχει στα χέρια της το δελτίο της, μπορεί να μεταγραφεί σε οποιονδήποτε σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και ήδη έχει προτάσεις από τη Δρέσδη και την Αζερόιλ.

Θα μπορούσε να παίξει και στον Ολυμπιακό, σε γνώριμο περιβάλλον, κι αφού ψηθεί να ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό, αλλά προτιμά τα περισσότερα λεφτά του Αζερμπαιτζαν.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, θα την δούμε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάλεντζ Καπ και το σπουδαιότερο θα ενισχύσει την Εθνική, που έχει έλλειψη στις ακραίες.

Πηγή: Φως των Σπορ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ