1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2013 14:21

Ποθητάκης, Σταματέλος και Καράκου, Μουστάκη... μερικοί από τους νικητές στο Anima Club

Με εντυπωσιακά δεδομένα, όπως  49 ομάδες (16 γυναικών, 19 μεικτό και 14 ανδρών), 6 κατηγορίες τουρνουά, 14 ώρες συνεχόμενα  beach volley σε 3 γήπεδα, και περισσότερους από 75 αγώνες, ολοκληρώθηκε το  9ο Festival beach volley tournament που διοργάνωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Παύλος Μπελιγράτης την Κυριακή 7 Απριλίου στον αθλητικό πολυχώρο ANIMA club στη Σαρωνίδα.

Στον τελικό του OPEN ανδρών οι Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Γιώργος Σταματέλος νίκησαν με 2-0 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Ηλία Χούτο.

Στον τελικό του AMATEUR training ανδρών οι Γιώργος Πανουργιάς και Πέτρος Δουμπιώτης με 2-0 σετ νίκησαν τους Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και Ραφαήλ Καστορίνη.

Στον τελικό των του OPEN γυναικών οι Πένυ Καράκου και Στέλλα Μουστάκη νίκησαν με 2-1 σετ τις Γιώτα Βλασερού και Δανάη Φιλιώτη.

Στον τελικό του AMATEUR training Μαλιωτάκη και Ασλάνογλου νίκησαν με 2-0 σετ τις Φραδέλλου και  Μεριανού.

Στον τελικό του OPEN Μεικτού οι Παντελής Μαρτίνος και Σοφία Πάικου νίκησαν με 2-1 σετ τους Γιάννη Χαλκούση και Ελλη Αλβέρτη.

Στον τελικό του AMATEUR training Μεικτού οι Δημήτρης Κουρεμένος και Αλεξάνδρα Κορού νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιάννη Ζαμπιάκη και Νάντια Ζαμπιάκη.

Διοργανωτές, αθλητές και αθλήτριες έδωσαν ραντεβού για το 10th Festival beach volley tournament τον Μάιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ