Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2013 13:39

Σεμινάριο διαιτητών Μπιτς Βόλεϊ από τη CEV

Με σκοπό την καλύτερη κατανόηση και εφαρμογή των νέων κανόνων στο Μπιτς Βόλεϊ έλαβε χώρα στην Αττάλεια της Τουρκίας σεμινάριο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης την Παρασκευή και το Σάββατο 5-6 Απριλίου.
Η συμμετοχή ήταν πολυάριθμη δείχνοντας την πρόθεση όλων για ανάπτυξη και περαιτέρω ενίσχυση των γνώσεων γύρω από το συγκεκριμένο άθλημα. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής διαιτησίας κύριος Ζαν Ρεκ δήλωσε για το σεμινάριο: « Το θετικό πρόσημο που είχε αυτό το σεμινάριο αποτελεί και την εγγύηση πως οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν με τον σωστό τρόπο. Οι συμμετέχοντες θα είναι οι πρέσβεις μας και θα μεταδώσουν το μήνυμα αλλά και θα μεταφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που δόθηκαν στο σεμινάριο».

Αντί να γίνονται θεωρητικά σεμινάρια, οι συμμετέχοντες ήταν παρατηρητές σε πραγματικές συνθήκες, επί τω έργω, κατά τη διάρκεια του τουρνουά που έλαβε χώρα στην Αττάλεια της Τουρκίας (CEV Satellite event). Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Βόλεϊ «προσφέρει» επί της ουσίας μια υψηλού επιπέδου γνώση σε όλες τις Ομοσπονδίες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να αναπτύξουν το Μπιτς-Βόλεϊ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ο παίχτης Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 15:25 posted by ο παίχτης

    Από ελλάδα ποιος?