Εκτυπώστε τη σελίδα
05-04-2013 14:20

Αθλητές beach volley ζητούνται για συμμετοχή σε ταινία ενηλίκων

Αθλητές beach volley ζητούνται για συμμετοχή σε ταινία ενηλίκων forum.santabanta.com
Αθλητές beach volley με πρόσφατη συμμετοχή σε διοργανώσεις ψάχνει ισπανική εταιρεία ταινιών για Ενηλίκους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ταινία που θα γυριστεί τον Μάιο στην Ίμπιζα.

Η Private Media Group αναζητεί 10 παίκτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα γυρίσματα με την διευκρύνιση πως οι «επίμαχες» σκηνές θα γυριστούν με επαγγελματίες του είδους και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας.

Κάθε αθλητής που θα επιλεχθεί μετά από casting θα πάρει εισιτήριο μετ` επιστροφής από την Ίμπιζα, διαμονή για ένα βράδυ, 250 δολάρια για έξοδα κινήσεως και μια πρόσκληση για το δείπνο γκαλά που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Ο μάνατζερ της παραγωγής, Τσάβι Ρόκα, τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παραγωγή ταινιών για ενηλίκους. Το πνεύμα του συναγωνισμού και η ομορφιά του beach volley αποτελούν εξαιρετικά στοιχεία για την σύνθεση μιας κινηματογραφικής επιτυχίας. Όταν παρακολουθήσαμε τους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, συνειδητοποιήσαμε πως εάν το σεξ ήταν σπορ, οι παίκτες του βόλεϊ θα ήταν αυτοί που θα κέρδιζαν πάντα το χρυσό».

Α.Μ.