Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-09-2017 00:37

Με πέντε ομάδες στο Βαλκανικό μπιτς βόλεϊ

Στη πόλη Ντουρές της Αλβανίας βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης οι πέντε ομάδες που εκπροσωποούν την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών - Γυναικών.
Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στους άνδρες τρεις ομάδες: Γιώργος Κοτσιλιάνος/Βασίλης Κωστόπουλος, Ιάσονας Κανέλλος/Παναγιώτης Ιωαννίδης και τους πρωταθλητές Ελλάδας Κ19, Κ22 Αντιόλ Κόλα/Δημήτρη Βολιτάκη.

Στις γυναίκες θα έχουμε δύο εκπροσώπους. Τις πρωταθλήτριες Ελλάδας Πένυ Καραγκούνη/Κωνσταντίνα Τσοπούλου και τις Δήμητρα Μαναβή/Αλίκη Σπηλιωτοπούλου που κατακτήσαν την τρίτη θέση στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αύριο στις 14.10 οι Καραγκούνη, Τσοπούλου θα αντιμετωπίσουν τις Γκάτα, Τόλα από την Αλβανία, που θα βρεθούν επίσης αντιμέτωπες στις 15.50 με τις Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου.

Στους άνδρες, οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος θα παίξουν στις 10.00 κόντρα στους Σέρβους Κόλαριτς, Κλάσνιτς, οι Κανέλλος, Ιωαννίδης στις 11.00 απέναντι στους Κιορτέα, Μπαντιτσέανου από την Ρουμανία. Τέλος οι Κόλα, Βολιτάκης στις 10.50 θα αναμετρηθούν με τους Κιεράχια, Τρόκα από την Αλβανία.