1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2017 19:40

«Χρυσή» η Ρωσία στο Βολκάνο

Οι Ρωσίδες Μαρία Βορίνινα, Μαρία Μποντσάροβα είναι οι νέες πρωταθλήτριες Ευρώπης στην ηλικία κάτω των 20.

Σε ρωσικά χέρια πήγε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley Κ20 που ολοκληρώθηκε σήμερα στο νησί Βολκάνο της Ιταλίας, όπου συμμετείχαν και οι Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου. Το ελληνικό δίδυμο κατέλαβε την τιμητική 5η θέση, χάνοντας στον ημιτελικό από τις Ρωσίδες πρωταθλήτριες. 

Στον τελικό οι Βορόνινα, Μποντσάροβα αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από τις Ιταλίδες Όρσι Τοτ, Τέι και νούμερο 1 της διοργάνωσης, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Το τάι μπρέικ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις Ρωσίδες να εκμεταλλεύονται το ματς μπολ τους και να φτάσουν στον δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Στη Ρωσία το χρυσό και στα αγόρια

Η Ρωσία ήταν η νικήτρια και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ20, όπου οι Παναγιώτης Ιωαννίδης, Ιάσονας Κανέλλος κατέλαβαν την 17η θέση. Στον τελικό της διοργάνωσης οι Ιβάνοφ, Γκορμπένκο νίκησαν τους Ελβετούς Μπρέερ, Χάουσενερ με 2- 0 (21-19, 21-18).

volcano u20 men

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ