1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2017 22:54

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί τον Άγιο Νικόλαο

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τους διοργανωτές, του χορηγούς και τους φιλάθλους των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ
Μετά την ολοκλήρωση του Τελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MASTERS Ανδρών και Γυναικών του 2017 στον Άγιο Νικόλαο, η Ελληνική Ομοσπονδία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στον συνδιοργανωτή Δήμο Αγ. Νικολάου και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη, τον Αντιδήμαρχο και τοπικό συντονιστή κ. Χάρη Αλεξάκη, την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Φαρσάρη και τον διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη για την άμεση υποστήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, τους Σαμαρείτες αλλά και το Νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου για την φροντίδα τους σε ότι ιατρικό θέμα παρουσιάστηκε.

Ακόμη, τους εξαιρετικούς μικρούς και μεγάλους εθελοντές που πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους και τέλος τους χιλιάδες θεατές για την όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Την διοργάνωση του τελικού υποστήριξαν και οι ακτοπλοϊκές εταιρίες ΑΝΕΚ Lines και Blue Star Ferries με την ευγενική χορηγία τους και την απρόσκοπτη μετακίνηση αθλητών, διαιτητών και προσωπικού μέσα στη καρδιά της δύσκολης τουριστικής περιόδου.

Και για μία ακόμη φορά να αναφέρουμε για την σημαντική συμβολή τους, τον Μέγα Χορηγό του Πρωταθλήματος Beach Volley ΛΟΥΞ plus ‘n’ light Tea, καθώς και τους χορηγούς: φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, Volkswagen-Kosmocar, Ορίζων Ασφαλιστική, Folli-Follie, τους χορηγούς επικοινωνίας ΦΩΣ, Sport 24 και 103,3 Radio, και τον χορηγό αθλητικού υλικού Gala.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ