1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2017 23:47

Κλέπκου, Μάτιου: «Χαρούμενες για αυτό που πετύχαμε»

Μπορεί να έχασαν στον τελικό αλλά η δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο είναι σαν χρυσό για τις Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου που αναφέρθηκαν στο παιχνίδι κόντρα στις Καραγκούνη, Τσοπούλου, καθώς και για την επιτυχία τους.
Η Μαρία Κλέπκου δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στο τουρνουά και ήταν σημαντικό ότι καταφέραμε να πλασαριστούμε στον τελικό. Σίγουρα κόντρα στην Εθνική ομάδα το έργο μας ήταν δύσκολο αλλά είμαστε ικανοποιημένες από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Έχουμε δουλέψει παρά πολύ για να μπορέσουμε να έχουμε μια σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Προσπαθούμε βήμα βήμα να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά σίγουρα είμαστε χαρούμενες για αυτό που πετύχαμε».

Η Διονυσία Μάτιου δήλωσε: «Ήταν ένα παρά πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά στο οποίο προσπαθήσαμε να πάρουμε μέχρι το τέλος αυτό που μας αναλογούσε. Σίγουρα δεν το περίμεναμε ότι θα φτάναμε μέχρι τον τελικό όμως απολαύσαμε κάθε παιχνίδι και προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ