Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-07-2017 23:47

«Άνοιξε η όρεξη» των αδερφών Μανδηλάρη: «Του χρόνου ακόμα καλύτεροι»

Στην πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στην άμμο ο Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης άφησαν το στίγμα τους, ενώ όπως δήλωσαν το κίνητρο τους για να παρουσιαστούν καλύτεροι τη νέα σεζόν είναι μεγάλο
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας.Το χαρήκαμε πολύ και εύχομαι του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα και να πάρουμε την πρώτη θέση» είπε ο Άγγελος και στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση στον Άγιο Νικόλαο.

«Όλα ήταν τέλεια στον Άγιο Νικόλαο, μας άρεσε πολύ. Ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει και είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα τουρνουά».

Ο αδερφός του Βασίλης Μανδηλάρης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα, ενώ είμαστε μια καινούρια ομάδα. Αγαπάμε το άθλημα και του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Άξια κατέκτησαν το πρωτάθλημα ο Θοδωρής και ο Δημήτρης. Επόμενος στόχος είναι να γίνουμε καλύτεροι και μακάρι να παίζουμε σωστά και να διεκδικήσουμε ξανά μια θέση στον τελικό, και ίσως και την πρωτιά».