Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-07-2017 23:28

Νιώπας, Παπαδημητρίου: «Στη Ζένια και τη Μαίρη»

Στις... γυναίκες της ζωής τους αφιέρωσαν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στην άμμο οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου.
«Το τρόπαιο δεν θα μπορούσα παρά να το αφιερώσω στη γυναίκα μου την Ζένια, στην οικογένεια μου και στη Θεία μου την Γεωργία» είπε με το χαμόγελο στα χείλη ο Δημήτρης Νιώπας, με τον «Τεό» να αφιερώνει το δικό του κύπελλο στη μέλλουσα γυναίκα του Μαίρη.

Παράλληλα δήλωσαν πως αρχικός τους στόχος ήταν να αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ευχαρίστησαν όλους όσους βρίσκονται δίπλα τους.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κάτι που καταφέραμε. Παίξαμε σε όλους τους τελικούς, έχουμε μία ήττα σε όλα τα Master και νομίζω ότι δικαίως βγήκαμε πρωταθλητές Ελλάδος» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Νιώπα να αποθεώνει το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Θεωρώ ότι όλοι οι αθλητές το ευχαριστήθηκαν. Ειδικά για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν τα είχα ξαναδεί και είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος τα έζησα. Ήταν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, ανεξάρτητα που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Όπου πήγαμε ήταν καταπληκτικά και περάσαμε ωραία».

Φυσικά οι δις πρωταθλητές Ελλάδας ευχαρίστησαν όλους όσους στέκονται δίπλα τους καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ονομαστικά όλους που μας έχουν σταθεί δίπλα μας γιατί πραγματικά το αξίζουν. Τον προπονητή μας Γιώργο Γιάτση που δουλεύει μαζί μας αφιλοκερδώς, τον γυμναστή μας Λάμπρο Δάνα, την Ειρήνη Τερζόγλου και το Relax Therapy, τον γιατρό μας Γιάννη Δουλουμπάκα, τον διατροφολόγο μας Τάσο Βαμβάκη και τον Νίκο Στακιά τον τιμ μάνατζερ μας. Επίσης τους χορηγούς μας stohos food stories, Joker Sports Cafe στη Θεσσαλονίκη, Relax Therapy και την Ειρήνη Τερζόγλου, την Cretan Food και τον Γιώργο Κοσκινά. Τέλος τον Ηλία Ζωλασταθιάδη που μας παραχωρεί τα γήπεδα Φοίνικας για τις προπονήσεις μας».