1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2017 00:27

Κανέλλος, Ιωαννίδης και Καλιανίδης, Τερζόγλου στα ημιτελικά του Olympiada Open

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτοι αγώνες του κεντρικού ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες στο Olympiada Open που διεξάγεται στην Χαλκιδική.

Όπως κάθε χρόνο που γίνεται το τουρνουά, έτσι και φέτος ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες των γηπέδων και απόλαυσε όμορφο θέαμα στην άμμο. Στη διοργάνωση συμμετείχαν και ο Γιώργος Παπάζογλου με τον Γιάννη Χαριτωνίδη, όπως επίσης και ο Ντίμα Φιλίποφ.

Olympiada Open Papazoglou Haritonidis

Στην κατηγορία των ανδρών οι Ιωαννίδης, Κανέλλος προκρίθηκαν στους αυριανούς ημιτελικούς με δύο συνεχόμενες νίκες, κάτι που πέτυχαν και οι Καλιανίδης, Τερζόγλου. Αύριο οι δύο ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη τετράδα που θα βγουν από το ταμπλό των ηττημένων.

Στις γυναίκες οι Παπαδοπούλου, Χατζηδημητρίου έκαναν την έκπληξη νικώντας στο δεύτερο παιχνίδι τους τις νικήτριες του Masters στο Αντίρριο Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου και έκλεισαν θέση για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Αντίθετα οι Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στο ταμπλό ηττημένων.

Μαζί τους στη τετράδα και οι Κλέπκου, Κοτέογλου που πέτυχαν δύο συνεχόμενες νίκες. Πρώτα απέναντι στις Βουλγάρες Ντέσι και Σιμόνα Νικόλοβα με 2-1 και στη συνέχεια επικράτησαν των Αλτίνη, Βερνάρδου με 2-0.

Olympiada Open kosmos

Αύριο το τουρνουά θα συνεχίστει με τους αγώνες του ταμπλό ηττημένων σε άνδρες και γυναίκες και θα ολοκληρωθεί με τους ημιτελικούς και τελικούς.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ