1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2017 23:44

Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου: «Το θέλαμε πολύ περισσότερο»

Στις Σπέτσες ηττήθηκαν με 2-0, στο Ξυλόκαστρο πήραν ένα σετ αλλά και πάλι έχασαν και στο Αντίρριο ήταν η σειρά τους… Η (Πατρινή) Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Antirrion Masters επικρατώντας στον μεγάλο τελικό των Κωνσταντίνου / Αγγελοπούλου με 2-0 και πλέον βάζουν πλώρη για τα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που θα διεξαχθούν στο τέλος του μήνα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Στο δεύτερο σετ αγχωθήκαμε αλλά δεν κοιτούσαμε το σκορ. Πηγαίναμε φάση φάση και τα καταφέραμε», είπε η Μαναβή και η Σπηλιωτοπούλου πρόσθεσε: «Δεν σκεφτήκαμε πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Λέγαμε η μία στην άλλη να έχουμε υπομονή και κοιτούσαμε κάθε πόντο ξεχωριστά.»

Αναφερόμενες στο τι παραπάνω είχαν απόψε σε σχέση με Σπέτσες και Ξυλόκαστρο όπου ηττήθηκαν από τις Κύπριες, απάντησαν: «Περισσότερες προπονήσεις. Είμαστε λίγο καιρό ζευγάρι και από τουρνουά σε τουρνουά πάμε καλύτερα. Το θέλαμε και πολύ περισσότερο μετά τις δύο προηγούμενες φορές.»

Όσο για τον τελικό στην Κρήτη; «Κι εκεί θα πάμε πόντο πόντο και θέλουμε να είμαστε ξανά στον τελικό» ευχήθηκε η Σπηλιωτοπούλου.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ