1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2017 23:33

«Να φτάσουμε μέχρι το τέλος στο Αντίρριο»

Αν και δεν κατάφεραν να πάρουν τη πρώτη θέση στο Ξυλόκαστρο, οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
«Έγινε ένας πολύ καλός τελικός, δεν τα καταφέραμε όμως αλλά προχωράμε. Ελπίζω ο κόσμος να το απόλαυσε, να το ευχαριστήθηκε που είδε αγώνες υψηλού επιπέδου. Να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας stohos food stories, Joker Sports Cafe στη Θεσσαλονίκη, Relax Therapy και την Ειρήνη Τερζόγλου, την Cretan Food και τον Γιώργο Κοσκινά» και στη συνέχεια ο Δημήτρης Νιώπας τόνισε για το Master στο Αντίρριο:

«Ας φτάσουμε πρώτα στον τελικό και μετά σκεφτόμαστε την ρεβάνς. Πάμε να κάνουμε ένα καλό τουρνουά και ελπίζουμε πάλι να φτάσουμε μέχρι το τέλος», είπε αρχικά για να ολοκληρώσει για το Grand Slam στο Ξυλόκαστρο.

«Το κακό ήταν ότι έγινε το πιο ζεστό σαββατοκύριακο του καλοκαιριού. Δυσκολεύτηκαν όλες οι ομάδες. Αν ο καιρός δεν ήταν τόσο... ζεστός ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ