Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-07-2017 23:22

«Ανταμείβονται οι κόποι μας»

Χαρούμενοι που οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ξυλόκαστρο εμφανίστηκαν στις δηλώσεις του οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Βασίλης Κωστόπουλος.
 Ο νεαρός άσσος αγωνίζεται στην άμμο μόλις δύο μήνες και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, ενώ αποθέωσε τον συμπαίκτη του.

«Είναι το δεύτερο Masters που αγωνίζομαι και κατάφερα να πάρω τη πρώτη θέση. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος γιατί ανταμείβονται οι κόποι μας με τον Γιώργο εδώ και δύο μήνες. Η νίκη μας έχει εμγαλύτερη σημασία καθώς αντιπάλους είχαμε δύο πολύ καλούς παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία και πολλούς τίτλους. Πάμε στο Αντίρριο τώρα, κοντά στα μέρη μας με τον Γιώργο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όπως πάντα.

Για τη συνεργασία με τον Κοτσιλιάνο: «Την απολαμβάνω πραγματικά. Είναι πολύ έμπειρος, με βοηθάει στη προπόνηση και είναι ο λόγος που εξελίσσομαι».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοτσιλιάνος αν και... παλιός στην άμμο βλέπει ότι κάτι αλλάζει στο άθλημα και δήλωσε σίγουρος ότι το beach volley μπαίνει σε μία νέα εποχή.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό που βλέπω αυτή την βελτίωση στον Βασίλη. Σε αυτό το δίμηνο έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα, πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο τόσο γρήγορα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος και για τη νίκη αλλά και για το πως βλέπω την εξέλιξη του συμπαίκτη μου, το πως προπονείται και η χαρά είναι διπλή».

Για την άνοδο του beach volley: «Όχι μόνο κάτι αλλάζει αλλά η αλλαγή είναι ριζική. Νομίζω πως αυτή την στιγμή αυτό που συμβαίνει μου θυμίζει τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα βοηθήσει πολύ, ειδικά στο κομμάτι της προβολής που δουλεύει πολύ καλά και είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του beach volley. Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με το αγωνιστικό που έρχονται νέοι αθλητές όπως ο Βασίλης και άλλα νεαρά παιδιά. Τα προηγούμενα χρόνια οι νέοι αθλητές που ερχόντουσαν δεν μπορούσαν να μείνουν στο άθλημα και πλέον με αυτό που βιώνω μπορώ να πω με σιγουριά ότι μιλάμε για νέα εποχή».