1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2017 22:32

«Χρυσό και στο Αντίρριο»

Το 2χ2 στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις Μαριώτα Αγγελοπούλου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου είναι γεγονός, με τις ίδιες να παραδέχονται πως δεν έπαιξαν όσο καλά θα ήθελαν αλλά το τέλος ήταν ιδανικό.


«Θεωρώ ότι εμείς το κάναμε πιο δύσκολο το τουρνουά αυτό. Αντιμετωπίσαμε τις ίδιες ομάδες απλά παίζαμε ενάντια στον εαυτό μας σε κάποιες στιγμές. Ήμασταν κακές ποιοτικές σε ορισμένες φάσεις αλλά το καλό είναι ότι ως ομάδα καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά και να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο» είπε η Μανωλίνα με την συμπαίκτρια της Μαριώτα να τονίζει:

«Ο στόχος και στο Αντίρριο είναι ίδιος αλλά να πιάσουμε την απόδοση που είχαμε στις Σπέτσες και όχι αυτή που είχαμε εδώ στο Ξυλόκαστρο. Το αποτέλεσμα όμως θέλουμε να είναι το ίδιο. Nα ευχαριστήσουμε το iBeach Volleyball Club και τον Κώστα Ταμπουρατζή, όπως επίσης και τους χορηγούς μας που μας υποστηρίζουν στη προσπάθεια που κάνουμε».

Κλείνοντας σχολίασαν την διοργάνωση στο Ξυλόκαστρο: «Πολύ ωραία διοργάνωση σε έναν ιστορικό χώρο για το άθλημα και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να αγκαλιάζει το Ξυλόκαστρο το Beach Volley».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ