1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-06-2017 00:03

Ξεκίνημα για τα Juniors στο iBeach Παπάγου

Το Σαββατοκύριακο 23-25 Ιουνίου ξεκινάει και το πρωτάθλημα των «μικρών» στο Beach Volley, με το Open «Κάτω των 19» της Αθήνας. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο iBeach Παπάγου με συνδιοργανωτή τον ομώνυμο σύλλογο του γνωστού άσου Κώστα Ταμπουρατζή.
Στο τουρνουά δήλωσαν συνολικά συμμετοχή 40 ομάδες, ένας αριθμός που δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον, αφού είναι ο μεγαλύτερος των τελευταίων ετών στις αναπτυξιακές κατηγορίες. 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors Κ-19 έχει τρείς σταθμούς Open (Αθήνα, Ξυλόκαστρο, Avant-Garde Θεσσαλονίκη) και τελικούς στην Χίο (21-23 Ιουλίου).

Μεγάλος Χορηγός το «λουξ plus ‘n’ light Tea» και υποστηρικτές η Volkswagen, το νερό ΖΑΓΟΡΙ, η ασφαλιστική ΟΡΙΖΩΝ, η εταιρεία GALA, και χορηγοί επικοινωνίας το Sport 24, το ραδιόφωνο 103,3 και η εφημερίδα ΦΩΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

O υπεύθυνος της διοργάνωσης Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε στο volleyball.gr: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, το σωματείο iBeach Volleyball Club καλοσωρίζει νέους αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα στο πρώτο Open του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Juniors 2017. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, βάλαμε στόχο να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών των τελευταίων 5 χρόνων και τα καταφέραμε. Ο θεσμός των Juniors είναι ο σημαντικότερος πυρήνας ανάπτυξης του αθλήματος και εισαγωγής νέων αθλητών στο σπορ. Προσωπικά, ήμουν τυχερός που ήμουν αθλητής αυτών των πρωταθλημάτων σε νεαρή ηλικία και θα στηρίξω έμπρακτα κάθε αναπτυξιακή δράση. Ευχαριστούμε το τμήμα beach volley της ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη και έχουμε προετοιμάσει ένα event που οι μικροί μας φίλοι θα θυμούνται στο μέλλον. Υγεία και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ