Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-06-2017 22:49

Παρασκευαΐδου, Χατζηδημητρίου: «Βήμα-βήμα για κάτι καλό»

Η Χριστίνα Παρασκευαΐδου και η Γεωργία Χατζηδημητρίου μετά την 3η θέση στο Open στο Avant Garde προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό των Σπετσών και μίλησαν στο volleyball.gr για την πρώτη τους χρονιά ως δίδυμο αλλά και για το τουρνουά.
Το λόγο πήρε πρώτα η Χριστίνα Παρασκευαΐδου: «Είναι πολύ ωραία εδώ, πολύ οργανωμένα, φαίνεται ότι δούλεψαν για να γίνει αυτή η διοργάνωση» και συμπλήρωσε η Γεωργία Χατζηδημητρίου: «Οι κάτοικοι είναι πολύ φιλόξενοι, το νησί πανέμορφο και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλοί αγώνες. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η πολύ ωραία διοργάνωση και τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

Για τον στόχο τους μετά την είσοδο στο κυρίως ταμπλό η Παρασκευαΐδου τόνισε: «Είχε πολύ καλές ομάδες στα προκριματικά, αρκετές συμμετοχές και είναι πολύ ενθαρρυντικό. Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, είμαστε πρώτη χρονιά συμπαίκτριες και πάμε βήμα βήμα. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας Peter Sport, Piccadilly, All Med και τον κύριο Λάμπη Ζήση για την υποστήριξη τους».