Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-06-2017 22:00

Κανέλλος, Ιωαννίδης: «Στόχος ήταν το ταμπλό»

Οι πρωταθλητές Ελλάδος στη κατηγορία Τζούνιορ το 2016 Ιάσονας Κανέλλος και Παναγιώτης Ιωαννίδης, μίλησαν για την πρώτη τους παρουσία σε Μάστερ στην κατηγορία ανδρών. Οι δυο τους προκρίθηκαν το κυρίως ταμπλό του Spetses Golden Cup.
Τον λόγο πρώτα πήρε ο Ιάσονας Κανέλλος που σχολίασε: «Είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση, λίγο διαφορετική από τις άλλες χρονιές, ενώ το γήπεδο είναι εκπληκτικό. Το ότι είναι σε ένα νησί είναι πολύ θετικό γιατί προσελκύει και τους τουρίστες αλλά και την τοπική κοινωνία που βοηθάει να ανέβει το beach volley».

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ιωαννίδης σχολίασε το επίπεδο των αγώνων και του στόχου τους: «Πολύ καλό το επίπεδο και οι αντίπαλοι μας αλλά και από τους αγώνες που είδαμε. Ο στόχος μας ήταν να μπούμε στο κυρίως ταμπλό και από την στιγμή που τα καταφέραμε πλέον θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις».

Κλείνοντας ο Ιάσονας Κανέλος έχρισε ως φαβορί για την πρώτη θέση τους Νιώπα, Παπαδημητρίου: «Σίγουρα η Εθνική μας ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί. Βέβαια είναι ακόμα αρχή του καλοκαιριού, πολλές ομάδες δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις».