1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2017 16:35

Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις συμμετοχής στο Avant-Garde Open

Με το AVANT-GARDE OPEN ανοίγει το πρόγραμμα των τουρνουά που προσμετρούνται στην Πανελλήνια Βαθμολογία Beach Volley του 2017 (Masters & Open). Η διοργάνωση στο άρτιο αθλητικό κέντρο στην Καρδία Θεσσαλονίκης θα είναι στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών και θα έχει συνολικό έπαθλο χιλίων ευρώ (500 ευρώ ανά φύλο).
Υπεύθυνος της διοργάνωσης ο πολυνίκης αθλητής και νυν προπονητής του Beach Volley Παναγιώτης Μούρτζιος, με την έμπειρη οργανωτική ομάδα του Avant-Garde Sports Club.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν απευθείας στην ιστοσελίδα των διοργανωτών www.avantgardesportsclub.gr μέχρι Τετάρτη 7 Ιουνίου 14.00. Οι αθλητές που απαρτίζουν τις ομάδες που συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

Για πληροφορίες, Παναγιώτης Μούρτζιος 6977.207760 ή mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ