1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2013 15:06

Φιλική... ήττα 2-1 για Κότσι, Ζούπα από τους αυστριακούς στο «Vari Sports Club»

Στα μέσα του προπονητικού καμπ με τους Kunert / Petutschnig, ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης επέλεξαν να ανοίξουν τις πόρτες του γηπέδου στους φίλους του αθλήματος. Η φιλική αναμέτρηση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Vari Sports Club, σε γεμάτες κερκίδες. Οι έλληνες αθλητές προέρχονταν από αγώνα με την ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών το προηγούμενο βράδυ και η κούραση ήταν εμφανής. Ωστόσο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Σπύρου Καραχάλιου και της Έφης Σφυρή. Συμπαίχτες, αντίπαλοι και φίλοι από τη σάλα αλλά και ερασιτέχνες του μπιτς βόλεϊ από τις ακαδημίες του Vari Sports Club και του ΟΑΚΑ παρακολούθησαν το παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον και δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα.


Το πρώτο σετ δεν πήγε καλά για την ελληνική ομάδα, και το έχασε με 19-21. Στο δεύτερο μπήκε εντυπωσιακά με ένα σερί 7-1, για να το πάρει τελικά σχετικά εύκολα με 21-15. Στο τάι μπρέικ οι δύο ομάδες ήταν εξαντλημένες, αυτό όμως δεν τις εμπόδισε να μάχονται σε κάθε φάση για να φέρουν το τελικό σκορ στο 16-14 για τους Αυστριακούς. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες να δοκιμάσουν πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση, και την εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν.

Ο Κότσι και ο Ζούπα χάρηκαν πολύ για την προσέλευση του κόσμου. Ελπίζουν να ικανοποιήθηκε από το θέαμα, και να συνεχίσει να ασχολείται με το αγαπημένο τους άθλημα. Όσο για τους ίδιους, η κοινή προετοιμασία με τους Αυστριακούς φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η αγωνιστική δράση. Ευχαριστούν ιδιαιτέρως την Έφη Σφυρή και το Vari Sports Club BV Academy για την υποστήριξη και τη φιλοξενία. Όσο για τους ίδιους, η κοινή προετοιμασία με τους Αυστριακούς φτάνει στο τέλος της, και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η αγωνιστική δράση. Οι επίσημες διοργανώσεις αρχίζουν στις 2 Απριλίου στην Τουρκία, και η ομάδα ετοιμάζεται με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το πρώτο ταξίδι της σαιζόν. Καλή επιτυχία Κότσι -Ζούπα!

Οι επίσημες διοργανώσεις αρχίζουν στις 2 Απριλίου στην Τουρκία, και η ομάδα ετοιμάζεται με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το πρώτο ταξίδι της σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ