1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-05-2017 23:00

«Surviball» στο Ρέθυμνο

Ένα τουρνουά εμπνευσμένο από την... τρέλα της εποχής θα γίνει στο Ρέθυμνο. Οταν το Survivor συναντά το μπιτς βόλεϊ προκύπτει στο Surviball.
Αναλυτικά:

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος υποδεχόμαστε τους λάτρεις του μπιτς βόλεϋ με ένα ξεχωριστό, μεικτό τουρνουά το σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Olympic Pool Bar & Plaz, στην παραλία του Ρεθύμνου.

Εμπνευσμένη απ' το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι «επιβίωσης», η οργανωτική ομάδα Kings ''n'' Queens ξεκινά τις καλοκαιρινές μάχες στην άμμο με το πρωτότυπο τουρνουά «Surviball»! Ήδη, «Μαχητές» και «Διάσημοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς σε όλη την Κρήτη.

Δυνατές επιθέσεις, εντυπωσιακές άμυνες, δροσιστικές βουτιές αναμένεται να κλέψουν την παράσταση σ' ένα τουρνουά πολλών εκπλήξεων! Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του τουρνουά: cafe-restaurant Bankery, το αρωματοπωλείο Maison de la perfumerie, το ψητοπωλείο Souvlaki-bar, τους χορηγούς επικοινωνίας: Νέα Τηλεόραση, Rethymnosports.gr, Ρεθυμνιώτικα Νέα και φυσικά, το Olympic Pool Bar & Plaz για την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων. Η συνέχεια...επί της παραλίας!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ