Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2017 16:08

Επέστρεψαν υγιείς στην άμμο, Καββαδάς, Αλεξιάδης

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Γιάτσης έκανε γνωστό πως οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης που έπεσαν θύματα τροχαίου που πριν από δυο χρόνια και κινδύνεψε η ζωή τους, επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους, όπου βγήκαν δυνατότεροι. Πλέον όλα είναι στο παρελθόν και επέστρεψαν στην άμμο, με τον Γιώργο Γιάτση να τονίζει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη σημερινή μέρα.

«Σήμερα είχα τη χαρά να προπονήσω ξανά μετά από δύο χρόνια δύο Πρωταθλητές, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στην άμμο αλλά κυρίως στη ζωή.. Είναι σχεδόν έτοιμοι για να ξαναμπούν! Καββαδάς & Αλεξιάδης!!! Δε θα τη ξεχάσω ποτέ τη σημερινή ημέρα».

Σχετικά άρθρα

  • Αποκλειστικό: Ο Αυγενάκης καρφώνει σε μεταμεσονύκτιο αγώνα μπιτς βόλεϊ στη Λάρισα
    Όταν έλεγε ο Λευτέρης Αυγενάκης πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ κάποιοι δεν τον πίστευαν μέχρι που κατάφερε να τους διαψεύσει στο γήπεδο.
  • Ο Ράπτης μαζί με το Σαλαβασίδη πήραν wild card στο ταμπλό του Αντιρρίου!
    To μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ανδρών Αλέξανδρος Ράπτης θα είναι η μεγάλη ατραξιόν στο 2ο τουρνουά του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Masters που ξεκινάει σε λίγες ώρες στο Αντίρριο.
  • Οι ΑΗEPΑ Ναυπάκτου προσκάλεσαν στο μπιτς βόλεϊ τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ
    Με την επίδοση πρόσκλησης στον αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey R. Pyatt) για το φετινό τουρνουά μπιτς βόλεϊ “AHEPA CUP 2019” που θα γίνει στη Ναύπακτο 19-21 Ιουλίου έγινε και η επίσημη “πρώτη” ανακοίνωση της διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός από το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου.
  • Ο Πάντζας κάνει το... σερβίς στο μπιτς βόλεϊ λιγκ στο Καράβι του Σχινιά
    H ΕΣΑΠ επωφελήθηκε όχι μόνο από το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε η ΕΟΠΕ με την Περιφέρεια Αττικής αλλά και το ενδιαφέρον του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Σπύρου Πάντζα για το βόλεϊ ο οποίος με προσωπικές του ενέργειες συμπεριέλαβε την διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ λιγκ το προσεχές σαββατοκύριακο στο Καράβι κλαμπ στον Σχινιά υπό την αιγίδια της Περιφέρειας. Αλλωστε και στο παρελθόν ο Πάντζας είχε παρακολουθήσει αγώνες στο Καράβι και στην παραλία του Σχινιά ενώ υποσχέθηκε να παρακολουθήσει τους αγώνες.
  • Στην Ιαπωνία ο Γιώργος Γιάτσης
    Στην Ιαπωνία θα μεταβεί για διαλέξεις ο επίκουρος καθηγητής Γιώργος Γιάτσης καλεσμένος από το Chiba University. Ο Γιώργος Γιάτσης μας μίλησε για αυτή την πρόσκληση, για τις πρόσφατες διαλέξεις που έδωσε στο University of Alicante και University of Montenegro καθώς και για το νέο ρεκόρ των πρωταθλητών beach volley Νιώπα και Παπαδημητρίου.