1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-03-2017 13:06

Τουρνουά COCO nail house Diamond στην Παλλήνη

To COCO nail house Diamond BEACH VOLLEY mixed tournament είναι ένα ακόμα καινοτόμο τουρνουά που συνδιοργανώνει το COCO nail house που εδρεύει στο Φάρο Ψυχικού και η ιδιοκτήτρια του Μαρία Γιαννακάκη και o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley.
Απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών
Το COCO nail house Diamond BEACH VOLLEY mixed tournament θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Παλλήνη, στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center.

COCO nail house Diamond BEACH VOLLEY mixed tournament - ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ

Α΄ Φάση – bronze/silver
Τεχνική σύσκεψη 9.30 πμ
Β΄ Φάση golden
Τεχνική σύσκεψη 14.00 μμ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σύστημα ομίλων
Α φάση BRONZE/SILVER – 12 ομάδες μάξιμουμ στις 9.30 πμ
Με ομίλους, στα 2 σετ των 15 πόντων στους ομίλους, 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και ται μπρέηκ στους 11 πόντους σε ημιτελικούς και τελικούς

Οι ομάδες με κατάταξη 1 έως 4 προκρίνονται στην ημιτελική φάση της SILVER κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.
Οι ομάδες με κατάταξη 5 έως 8 προκρίνονται στην ημιτελική φάση της BRONZE κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

Β΄ φάση GOLDEN – 12 ομάδες μάξιμουμ στις 14.00 μμ
Με ομίλους και οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλλια, δίπλωμα, tshirt και πλούσια και ποικίλα ΔΩΡΑ σε όλους τους νικητές όλων των κατηγορίων από το COCO nail house που αφορούν περιποίηση σώματος και άκρων, για άνδρες και γυναίκες. Χαλαρωτικό, αθλητικό και λεμφικό μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση κ.α

Η ομάδα με τους περισσότερους πόντους (θετικοί μείον τους αρνητικούς) Θα αναδειχθεί DIAMOND COCO team και θα κερδίσει επιπλέον παροχές από το COCO nail house 4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από τις ήδη κερδισμένες παροχές της κατηγορίας τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
τηλ. 6932561501



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ