Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-03-2017 19:16

Μυρίλλα, Θεοδωράκη oι νικήτριες στην 13η αγωνιστική

Με καλοκαιρινό καιρό διεξήχθη η 13η αγωνιστική της Beach League στο Anima Club στην Σαρωνιδα με όμορφους αγώνες πολύ κέφι και αναμονή για την τελική φάση-έκπληξη του πρωταθλήματος για την ανάδειξη των πρωταθλητών!
Στα χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν η νίκη στην golden κατηγορία των Μυρίλλα/Θεοδωράκη που επικράτησαν με 2-0 της νεοσύστατης ομάδας Κωνσταντοπούλου/Μορφονιού οι οποίες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία κατά την διάρκεια όλου του τουρνουά.

Επιστροφή στις νίκες είχαμε για την Μαριλένα Χούντα και Μαίρη Παππά που επικράτησαν στον τελικό silver γυναικών των Σέρρυς Δρακωτού (δεύτερος συνεχόμενος τελικός μέσα στο Σαββατοκύριακο) και Χριστίνας Αράπη, με τη δεύτερη να κατακτά το πρώτο της μετάλλιο σε διοργάνωση γυναικών!

Στους άντρες, η σταθερή ομάδα των Σταμπέλου/Μουλίνου κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, με αντίπαλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Δημήτρη Γερωνυμάκη αλλά με συμπαίκτη τον Ευρυπίδη Διαμαντή αυτή τη φορά.

Το τουρνουά έκλεισε με τον συναρπαστικό τελικό του μεικτού που κρίθηκε στο tie-break και με ανατροπή από 2-7, στο τελικό 11-9 των Χούντα/Βασιλακόπουλου επί της ανερχόμενης ομάδας Ξένου/Παππά.

Οι αθλητές και αθλήτριες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 14η αγωνιστική της Beach League 2016/17 στο διήμερο 18-19 Μαρτίου στην Παλλήνη, υπό το διοργανωτικό βλέμμα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Για την ιστορία τα αποτέλεσμα ήταν ως εξής:

ΤΕΛΙΚΟΣ golden γυναικών
Μυρίλλα/Θεοδωράκη – Κωνσταντοπούλου/Μορφονιού 2-0

ΤΕΛΙΚΟΣ silver γυναικών
Παππά/Χούντα – Δρακωτού/Αράπη 2-0

ΤΕΛΙΚΟΣ ανδρών
Σταμπέλος/Μουλίνος – Γερωνυμάκης/Διαμαντής 2-0

ΤΕΛΙΚΟΣ μεικτού
Βασιλακόπουλος/Χούντα – Ξένος/Παππά 2-1