Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2016 15:54

Διπλή επιτυχία για την Κωνσταντοπούλου στη Σαρωνίδα

Σε συνθήκες καλοκαιριού διεξήχθη η 5η αγωνιστική της Beach League την περασμένη Κυριακή 6 Νοεμβρίου στη Σαρωνίδα και το ΑΝΙΜΑ Club.
To Beach League 2016/17 που συνδιοργανώνεται από τον αθλητικό φορέα Τριανταφυλλίδης Beach Volley και το ΑΝΙΜΑ Beach Academy by Beligratis είναι μία σειρά που αποτελείται από 18 τουρνουά Beach Volley, 2 κάθε μήνα, τα οποία διεξάγονται σε Σαρωνίδα και Παλλήνη κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία, με MVP κάθε περιόδου και τελική φάση για την ανάδειξη των πρωταθλητών στις 27 Μαΐου σε σημείο έκπληξη!

Στους διακριθέντες αυτής της αγωνιστικής η Άννα Κωνσταντοπούλου που είδε... διπλά τα χρυσά της σε γυναικείο και μεικτό, ο Κώστας Μανιουδάκης που αν και υπό την επιρροή του πρόσφατου τραυματισμού του έφτασε στην κατάκτηση του μεικτού, αλλά και στην κατηγορία silver η πρώτη διάκριση της Ελένης Παπαδημητρίου σε γυναικείο και η τριπλή χαρά της Τούλα Παλαιοδήμου μετά την εξαιρετική εμφάνιση της με γκολ το προηγούμενο βράδυ στην Α1 πόλο, ήταν ετοιμοπόλεμη να κατακτήσει και την πρώτη θέση στο silver γυναικών με την Γιώτα Εξαρχοπούλου!
Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Gold Γυναικών

Κωνσταντοπούλου/Μαλλιωτάκη – Παλούκα/Δούκα 2-0

Silver Γυναικών

Παλαιοδήμου/Εξαρχοπούλου – Παππά/Παπαδημητρίου 2-1

Gold Μεικτού
111
Μανιουδάκης/Κωνσταντοπούλου – Μαντάς/Σουρβίνου 2-0